14. 05. 2022 - 18:01
VLAHOVIĆU, MESI TI ŠALJE POKLON - ON ĆE TI "PAKOVATI" GOLOVE:...
907
Shares
VLAHOVIĆU, MESI TI ŠALJE POKLON - ON ĆE TI

VLAHOVIĆU, MESI TI ŠALJE POKLON - ON ĆE TI "PAKOVATI" GOLOVE: Juventus našao metu

14. 05. 2022 - 18:01
0
Shares

Izgleda da bi za Paula Dibalu mogao da bude zanima baš njegov sunarodnik, Anhel di Marija.

Juventus se sprema za vrelo ljeto u Torinu, tokom kojeg će pokušati da renoviraju tim i naprave pojačan sastav za narednu sezonu.

Dušan Vlahović bi mogao da dobije nekolicinu novih saigrača u predstojećem prelaznom roku, a jedan od njih je Anhel di Marija!

Kako prenosi nekoliko medija u Italiji, uključujući i "Gazetu delo sport", Juventus razmatra da ovog ljeta dovede Anhela di Mariju, 34-godišnjeg Argentinca!

Juventusu je potrebno da dovedu zamjenu za Paula Dibalu koji će kao slobodan igrač napustiti klub ovog ljeta. Tog Argentinca bi mogao da zamijeni drugi, i to na sličan način, pošto i Di Mariji ovog ljeta ističe ugovor sa Parižanima.

Pominje se da bi Juventus mogao da ponudi Di Mariji jednogodišnji ugovor, a "Gazeta" piše i da "stara dama" još uvijek nije donijela konačnu odluku hoće li krenuti u ofanzivu na iskusnog fudbalera. A zapravo, čitavu priču dodatno je podgrejao jedan "lajk" koji je Di Marija ostavio na društvenim mrežama.

"Bjankoneri" su nedavno predstavili svoj novi dres za sezonu 2022/23, a među onima koji su označili da im se ta objava dopala bio je i Di Marija.

Bilo kako bilo, Juventusu je veoma važno što bi Di Marija stigao kao slobodan igrač, jer moraju da ozbiljno povedu računa o klupskim finansijama, a saigrač Lionela Mesija, Nejmara i Kilijana Mbapea, mogao bi da od sljedeće sezone "pakuje golove" za Dušana Vlahovića...

Učitaj još novosti