14. 05. 2022 - 15:12
Trogodišnji ugovor s novim klubom spreman: Lewandowski dobio...
907
Shares
Trogodišnji ugovor s novim klubom spreman: Lewandowski dobio dozvolu da ide!

Trogodišnji ugovor s novim klubom spreman: Lewandowski dobio dozvolu da ide!

14. 05. 2022 - 15:12
0
Shares

Robert Lewandowski nije produžio ugovor s Bayernom koji traje do 2023., a njemački klub je odlučio da ga pusti već ovog ljeta kako bi, dok još može, uzeo novac za Poljaka.

Prema njemačkom listu "Sport 1", najbolji strijelac Bundeslige dobio je dopuštenje vlasti Bayerna da napusti klub. Kapiten poljske reprezentacije trebao bi potpisati trogodišnji ugovor s Barcelonom. 

Kako navode Nijemci, Poljak je odlučan u transferu u Barcelonu, a klub je o tome već obaviješten prije nekoliko dana. No, to još uvijek ne znači da će Bavarci ovog ljeta dati pristanak da napadač ode.

Prema pisanju medija, Bayernove vlasti čekaju ponudu Barcelone, a ako ona iznosi 35-40 miliona eura, pustit će Poljaka.

U međuvremenu, novinari iz "Sport 1" javljaju da je klub već pristao na transfer Lewandowskog na ljeto. Sada je lopta na strani vlasti Barcelone koje za napadača moraju potrošiti 40 miliona eura.

Katalonci su odlučni u tome da Poljaka dovedu na ljeto na ljeto, a prema izvješćima medija, već su pripremili gotovinu za sjajnog napadača.

Ove sezone Robert Lewandowski se ponovno može pohvaliti fantastičnom statistikom. U 45 do sada odigranih utakmica za Bayern postigao je 49 golova i dodao sedam asistencija.

Sportsport.ba

Učitaj još novosti