14. 05. 2022 - 10:23
Kao da nije išao u školu: Sedmično zaradi 360 hiljada, a...
907
Shares
Kao da nije išao u školu: Sedmično zaradi 360 hiljada, a ispred karte se osramotio za sva vremena

Kao da nije išao u školu: Sedmično zaradi 360 hiljada, a ispred karte se osramotio za sva vremena

14. 05. 2022 - 10:23
0
Shares

Da moderni fudbaleri koji zarađuju ogroman novac i nisu previše obrazovani nije nikakva tajna. Ipak, ne poznavanje elementarnih stvari ponekad je zaista zabrinjavajuće.

Kada se krene u školu jedna od osnovnih stvari koja se nauče je karta svoje zemlje i lokacija rodnog grada, međutim to je nekim obično i zanemariva stvar.

Jack Grealish, koji je prošlog ljeta plaćen 100 miliona eura, se propisno obrukao kada je upitan da na karti pokaže iz kojeg mjesta iz Engleske dolazi.

Liverpoolov Jordan Henderson i Wolverhamptonov Conor Coady su pokušali da mu pomognou, ali kad je Grealish vidio kartu i to mu je bilo previše...

"Šta? To je Engleska?", rekao je Grealish te je odšetao uz dobacivanje da nema šanse da pronađe Birmingham.

Video OVDJE.

Očigledno je da ofanzivni veznjak puno bolje poznaje fudbalsku igru, nego neka elementarne stvari koje se nauče još u osnovnoj školi.

I dok mu obrazovanje nije jača strana, osvajanje zgodnih i sek.siplinih djevojaka jeste. Utjehu za ispadanje u Ligi prvaka pronašao je u neodoljivom turskom modelu Ekin-Su Culculoglu.

Nakon što su se pojavile fotografije i snimci Turkinje na jednoj od britanskih televizija Grealish je odmah krenuo u akciju, zapraio je na Instagramu i počeo ''lajkati'' fotografije.

Izvori bliski Ekin su kazali da joj je jako drago što je Grealish napravio prvi potez te bi se stvari trebali "zaplamcati" u narednom periodu.

Grealish je poznat kao zavodnik van terena pa je tako jedne prilike istovremeno hodao sa dvije djevojke, a nova meta mu je turska glumica koja živi na relaciji London - Istanbul.


Englez je ov sezone odigrao 36 utakmica i ima učinak od pet golova i tri asistencije. Za to vrijeme je zaradio oko 14 miliona funti.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti