13. 05. 2022 - 20:41
Hapšenje pošlo po zlu: MMA borac brutalno pretukao policajca
907
Shares
Hapšenje pošlo po zlu: MMA borac brutalno pretukao policajca

Hapšenje pošlo po zlu: MMA borac brutalno pretukao policajca

13. 05. 2022 - 20:41
0
Shares

Snimak brutalnog prebijanja policajca pojavio se ovih dana na društvenim mrežama.

Neimenovani MMA borac napao je policajca koji je prethodno uhapsio njegovog prijatelja, te mu je zadao brojne udarce nakon što je pokušao i njega vezati lisicama.

Nesretni čovjek je radio svoj posao. Pokušao je privesti licu pravde ljude koji su prekršili zakon, ali na kraju je brutalno napadnut i povrijeđen je.

Video OVDJE.

Ime napadača nije otkriveno, ali po komentarima se da naslutiti da je MMA borac jer posjeduje poprilično iskusne udaračke vještine.

Pojačanje je srećom došlo na vrijeme. Zaustavljeno je premlaćivanje policajca, a napadač je kao i njegov saučesnik završio iza rešetaka.

Tražili glasove za izbore, došli na pogrešna vrata i dobili batine za pamćenje
Nevjerovatna scena dogodila se prije nekoliko dana na ulicama engleskog grada Birminghama.

Političar Mohammed Idrees i pratioci dobili su batine nakon što su otišli u područje koje se zove Small Heath u Birminghamu pred jučerašnje izbore, a odlazak tamo bila je velika greška.

Nezadovoljni stanovnici ovog područja žestoko su reagovali na dolazak političkih subjekata na njihov teren i odlučili su fizički da ih uklone s kućnog praga.

Nastao je potpuni haos na ulici. Idrees i kompanija su fizički napadnuti, vrijeđajući Idreesa i njegovu partiju.

"Vidio sam i previše obračuna između mladih ljudi ovdje, ali ne i između odraslih. Neki od njih predstavljaju veliku Laburističku partiju i ovo se ne bi trebalo događati", istakao je on.

Očigledno je da u Birminghamu vlada veliko nezadovoljstvo stanovnika politikom koja se vodi prema njima, a oni su za razliku od drugih odlučili da reaguju prema onima koji pred vratima prose glasove.

Teško da će u narednim godinama iko i pokušati više da uzme glasove za stranku u ovom području grada.

Video OVDJE.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti