12. 05. 2022 - 19:42
Udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu: Kraljevi slažu...
907
Shares
Udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu: Kraljevi slažu spektakularnu ekipu, evo šta će Modrić igrati

Udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu: Kraljevi slažu spektakularnu ekipu, evo šta će Modrić igrati

12. 05. 2022 - 19:42
0
Shares

Real Madrid nastavlja osvježavat i ujedno pomlađivati udarnu momčad za sljedeću sezonu.

Stoper Chelseaja i njemačke reprezentacije Antonio Rüdiger već je sve dogovorio s Kraljevskim klubom, barem tako tvrdi madridska Marca.

Rüdigeru na kraju sezone ističe ugovor s Chelseajem, a Marca tvrdi da će službena objava prelaska u Real biti objavljena u sljedećim sedmicama.

Madriđani se nadaju da će Rüdiger podignuti kvalitetu i pokrpiti rupe u odbrani. Nijemac će dati Carlu Ancelottiju niz novih taktičkih mogućnosti, kao što je moguća igra s trojicom u zadnjoj liniji, ali otvaranjem više mogućnosti za Davida Alabu, koji može otići na lijevog beka ili se priključiti veznom redu. 


Naravno da je Kylian Mbappe glavna meta Kraljevskog kluba. Iako neki izvori tvrde da Mbappe još uvijek nije donio definitivno odluku o napuštanju PSG-a, madridski mediji nemaju dilemu hoće li francuski napadač osvanuti na Santiago Bernabeuu. Za njih je to gotova priča.

Marca je prezentirala Realovih udarnih 11 za novu sezonu i u prvu ekipu ubacila je i Rüdigera i Mbappea. Preostala devetorica već su na Bernabeuu, a među njima je i hrvatski kapiten  Luka Modrić, koji će vjerovatno produžiti ugovor s Realom za još jednu godinu.

62304070-real-madrid-udarnih-11
Prema Marcinoj projekciji, Modrić će u formaciji 4-3-3 biti na desnoj strani veznog reda. U sredini Casemiro, a Kroos lijevo. Na lijevoj strani napada trebao bi ordinirati Mbappe, a na desnu će se prebaciti Vinicius. U sredini ostaje Benzema. Desnog beka trebao bi igrati Carvajal, a lijevog Alaba, dok će stoperski par biti Rüdiger i Militao.

Marcinih udarnih 11 Reala za sljedeću sezonu, posloženi u 4-3-3 formaciju, izgleda doista impresivno:

Thibaut Courtois – Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, Eder Militao, David Aalaba – Modrić, Casemiro, Kroos – Vinicius, Karim Benzema, Kylian Mbappe.

 

Gol.hr

Učitaj još novosti