12. 05. 2022 - 13:21
Poznat raspored službenih lica za utakmice 31. kola Premijer...
907
Shares
Poznat raspored službenih lica za utakmice 31. kola Premijer lige BiH

ZVANIČNO

Poznat raspored službenih lica za utakmice 31. kola Premijer lige BiH

12. 05. 2022 - 13:21
0
Shares

Vikend pred nama donosi utakmice 31. kola Premijer lige BiH, a poznat je i raspored službenih lica za ove utakmice.

Leotar i Rudar Prijedor otvaraju kolo subotnjim duelom u 15 sati, a sudit će ga Miloš Gigović iz Gradiške, sa pomoćnicima Davorom Beljom i Markom Perićem iz Mostara.

Velež i Tuzla City se sastaju dva sata kasnije, a meč sudi Deni Ćatibović iz Sarajeva sa pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Dženanom Milićem, također iz Sarajeva.

U istom terminu Široki Brijeg će ugostiti Sarajevo, a meč sudi Zoran Grbić iz Prijedora, sa pomoćnicima Nebojšom Žugićem iz Gradiške i Amerom Macićem iz Mostara.

U nedjelju, 15. maja, Sloboda je u 15 sati domaćin Borcu, a meč sudi Frano Jelić iz Širokog Brijega sa pomoćnicima Damirom Lazićem iz Brčkog i Sretenom Udovičićem iz Prijedora.

U 17 sati istog dana Posušje će ugostiti Zrinjski, a meč sudi Danijel Boljo iz Kiseljaka, sa pomoćnicima Goranom Dujakom iz Odžaka i Stefanom Tešanovićem iz Istočnog Sarajeva.

U ponedjeljak, 16. maja, Željezničar će na Grbavici ugostiti Radnik, a termin početka utakmice je simboličnih 19:21. Meč će suditi Sabrija Topalović iz Zenice, sa pomoćnicima Tarikom Mulasmajićem iz Tešnja i Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle.

Učitaj još novosti