12. 05. 2022 - 13:49
SVJEDOČIMO LI SENZACIJI? U borbu za Mbappéa se uključio još...
907
Shares
SVJEDOČIMO LI SENZACIJI? U borbu za Mbappéa se uključio još jedan klub, Real ostaje ‘kratkih rukava’

LIVERPOOL NAVODNO SPREMAN KRENUTI PO FRANCUZA

SVJEDOČIMO LI SENZACIJI? U borbu za Mbappéa se uključio još jedan klub, Real ostaje ‘kratkih rukava’

12. 05. 2022 - 13:49
0
Shares

Još uvijek nema potvrde o odluci Kyliana Mbappéa. Real igra na sve ili ništa, propustio je Haalanda kako bi ostavio mjesto za Mbappéa, ali sada se navodi da bi mogao ostati kratkih rukava.

Razlog je sljedeći, navodno je Nasser Al-Khelaifi drugim predsjednicima na sastanku europskih klubova rekao da je siguran da Mbappé ostaje i da će PSG pojačavati ponudu dok sjajni napadač ne pristane.

S druge strane, L'Equipe je plasirao vijest da se treći velikan umiješao u igru. Navodno, Liverpool je spreman prodati Sadija Manea, možda i Mohameda Salaha te dovesti Kyliana Mbappéa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

On nije nezainteresiran, naprotiv, Anfield je mjesto iz snova i volio bi raditi s Jurgenom Klopom.

I ranije je bilo glasina, ali Klopp je svojevremeno rekao da se ne mogu natjecati s Realom kada je odšteta u pitanju. Ali sada odštete nema, a sigurno da odlazak Manea i Salaha itekako može platiti megalomanski ugovor Mbappéa.

Spekulacije idu toliko daleko da se priča da je Klopp pristao potpisati novi ugovor s Liverpoolom jer mu je obećana jedna velika zvijezda i to bi mogao biti Mbappé.

Iako cijela priča nalikuje na pravu sapunicu, ali L'Equipe je pouzdan izvor, respektabilan list, pa sigurno ima istine u namjerama Liverpoola, ali nije poznato kako će Mbappé na kraju reagirati.

Učitaj još novosti