08. 05. 2022 - 17:32
Ronnie O'Sullivan nikada neće upoznati unuku, kćerka ga je...
907
Shares
Ronnie O'Sullivan nikada neće upoznati unuku, kćerka ga je zauvijek

Ronnie O'Sullivan nikada neće upoznati unuku, kćerka ga je zauvijek "prekrižila"

08. 05. 2022 - 17:32
0
Shares

Najstarija kćerka Ronnieja O'Sullivana kazala je da svjetskom prvaku u snookeru nikada neće dopustiti da vidi svoju unuku, njenu trogodišnju kćer Zarah.

Taylor-Ann Magnus (25) nije u kontaktu sa O'Sullivanom od tinejdžerskih dana i kaže da mu nikada neće dopustiti da vidi njeno dijete.

"On nije dio mog života. Ne bih željela nekoga takvog oko sebe i svog djeteta", ”, rekla je ekskluzivno za Mirror .

Njena majka Sally-Ann Magnus viđala se s legendarnim Ronnijem 90-ih godina prošlog stoljeća, ali su se na kraju rastali u ne baš najboljim odnosima. Od tada je Ronnie samo nekoliko puta sreo svoju kćer dok je odrastala.

"Posljednji put sam ga vidjela sa 17 ili 18 godina i oprostila sam mu u sebi, iako to ne opravdava ono što je učinio. Posljednjih osam godina bila sam prilično sretna. Prihvatila sam da ga neće biti i slažem se s tim. Ali otkad sam dobila kćer, mislila sam 'Stvarno ne želim tu osobu u svom životu'", kazala je Taylor-Ann Magnus.

Taylor-Ann kaže da nikada ne gleda svog oca na televiziji:

"Ne gledam ga. Nisam znala da je u finalu jer nemam društvene mreže. Ne pratim ništa od toga", kazala je O'Sullivanova kćerka nakon što je njen otac sedmi put postao prvak svijeta u snookeru.

Klix.ba

Učitaj još novosti