08. 05. 2022 - 16:51
Marokanci otkrili koji je uslov dobio Vaha ukoliko želi na SP,...
907
Shares
Marokanci otkrili koji je uslov dobio Vaha ukoliko želi na SP, do sutra mora

Marokanci otkrili koji je uslov dobio Vaha ukoliko želi na SP, do sutra mora "popustiti"

08. 05. 2022 - 16:51
0
Shares

Bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić dobio je rok do sutra da vrati trojicu nogometaša u reprezentaciju Maroka ili mu predstoji otkaz.

Iako je iz selekcije izbacio veći broj nogometaša, tačnije njih šestericu, Nogometni savez Maroka postavio je ultimatum bh. stručnjaku za njih trojicu do sutra nakon čega će biti bivši ukoliko ne udovolji zahtjevu saveza.

U pitanju su Hakim Ziyech, Amine Harit i Noussair Mazraoui. Kako prenosi marokanski Sport 360, Halilhodžić do sutra mora vratiti ove igrače u reprezentaciju.

Isti izvor navodi da će odluka o otkazu Halilhodžića biti donesena nekoliko sati nakon što se izjasni da ne želi vratiti tri velike zvijezde reprezentacije.

Sport 360 navodi i da je imenovanje Andrea Villas-Boasa spremno ukoliko Halilhodžić ne odgovori pozitivno na ovaj ultimatum.

Pošto je poznato o kakvom se karakteru radi, velika je mogućnost da Halilhodžić ostane pri svojim stavovima i već sutra bude bivši. To znači da bi i treći put dobio otkaz pred nastup na Svjetskom prvenstvu od četiri reprezentacije koje je odveo na Mundijal.

Učitaj još novosti