06. 05. 2022 - 11:10
(VIDEO) Messi poslao poruku Agueru poslije epskog preokreta...
907
Shares
(VIDEO) Messi poslao poruku Agueru poslije epskog preokreta Reala protiv Manchester Cityja

(VIDEO) Messi poslao poruku Agueru poslije epskog preokreta Reala protiv Manchester Cityja

06. 05. 2022 - 11:10
0
Shares

Argentinski čarobnjak Leo Messi poslao je poruku Sergiju Agueru nakon epskog preokreta Real Madrida u polufinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Kraljevi su nakon jednog od najvećih preokreta svih vremena pobijedili Građane i zahvaljujući dva gola Rodryga ostvarili plasman u produžetke gdje je Karim Benzema postigao gol vrijedan plasmana u finale gdje će im protivnik biti Liverpool. 

Nekadašnji argentinski reprezentativci Carlos Tevez i Sergio Aguero su razgovarali putem live streama i nisu mogli da vjeruju šta se dešava na stadionu Santiago Bernabeu.

- Ne, ne, ne, uzviknuli su obojica poslije drugog gola Rodryga koji je meč na Santiago Bernabeu stadionu odveo u produžetke.

Nakon gola Benzeme za 3:1, Aguero je rekao Tevezu da mu upravo u ovim trenucima piše Messi koji je također bio fasciniran dešavanjima u Madridu.

- Prestanite se šaliti, ovo ne može biti istina, rekao je sedmerostruki osvajač Zlatne lopte koji nije mogao pomoći svom PSG-u da izbace Real u nokaut fazi Lige prvaka. 

Sada će Real Madrid probati osvojiti 14. titulu prvaka Evrope, a protivnik će im 28. maja u velikom finalu biti Liverpool. 


Video OVDJE.


sport1 

 

 

 

Učitaj još novosti