04. 05. 2022 - 18:48
Senzacionalan transfer na pomolu: Real Madrid dovodi još...
907
Shares
Senzacionalan transfer na pomolu: Real Madrid dovodi još jednog Hrvata?

HEZONJA BI MOGAO OBUĆI DRES KRALJEVA

Senzacionalan transfer na pomolu: Real Madrid dovodi još jednog Hrvata?

04. 05. 2022 - 18:48
0
Shares

Čelnici španskog košarkaškog velikana Real Madrida nisu htjeli niti potvrditi niti demantirati navodno zanimanje za hrvatskog igrača Marija Hezonju.

Madridski sportski list Marca objavio je da je madridski klub ozbiljno zainteresiran za Hezonju, pri čemu nisu naveli izvor ove informacije.

“Ne mogu niti potvrditi niti demantirati tu informaciju. Posljednjih dana se pojavljuju u medijima razne priče pa dok neki transfer ne bude služben nećemo ništa objavljivati“, kazao je Realov glasnogovornik.

Hezonja, 27-godišnji Dubrovčanin, od ljeta igra za ruski UNIKS Kazanj koji je izbačen iz Eurolige zbog invazije Rusije na Ukrajinu.

Real, koji je izborio Final Four Eurolige, neće obznanjivati kontakte vezane za stvaranje ekipe za sljedeće sezonu dok ne završe natjecanja, piše Marca. Međutim, isti izvor tvrdi da je jedan od Realovih ciljeva Hezonja.

Hezonja ima iskustva s igranjem u Španiji jer je sa 17 godina preselio iz Zagreba u Barcelonu. Ondje je igrao od 2012. do 2015. kada je izabran na NBA draftu. Nastupao je za Orlando Magic, New York Knickse i Portland Trail Blazerse.

Prošle sezone je nosio dres grčkog Panathinaikosa, a ove nastupa za UNICS Kazan.

Učitaj još novosti