03. 05. 2022 - 18:10
Legenda Reala ženi 15 godina mlađu Hrvaticu: Zajedno su...
907
Shares
Legenda Reala ženi 15 godina mlađu Hrvaticu: Zajedno su gledali Novaka, a onda je ljepotica rekla da! (FOTO)

Legenda Reala ženi 15 godina mlađu Hrvaticu: Zajedno su gledali Novaka, a onda je ljepotica rekla da! (FOTO)

03. 05. 2022 - 18:10
0
Shares

Lijepa Fani Stipković uskoro bi trebalo da se uda za Fernanda Jera na Korčuli.

Real Madrid je osvojio titulu prvaka Španije, a nakon slavlja na stadionu i na ulicama Madrida klub je organizovao večeru na kojoj je bio veliki broj legendi kluba. Pored gostiju kakvi su bili teniseri Rafael Nadal i Karlos Moja, tu su bili i bivši članovi "kraljevskog kluba".

Našli su se na večeri Ronaldo, Mićel Gonzales, ali i čuveni štoper Fernando Jero. A on bi uskoro i sam trebalo da organizuje jednu veliku proslavu, jer se ženi. Kako navode hrvatski mediji sve je spremno za svadbu na Korčuli, pošto se proslavljeni Španac ženi jednom prelijepom Hrvaticom! 

U pitanju je zgodna novinarka Fani Stipković! Ona ima 39 godina, Jero 54, a zaprosio ju je za katolički Božić krajem prošle godine. Navodno su prvi put javno zajedno viđeni na završnom turniru Dejvis kupa sa koga je zgodna Fani izvještavala za španske medije. Tu su zajedno gledali i mečeve Hrvatske i Srbije na kojima je nastupao i Novak Đoković.

Potvrda veze je stigla u februaru, kada je za Dan zaljubljenih Hrvatica na instagram okačila fotografiju sa Jerom na kojoj su zagrljeni i nasmijani.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Mondo

Učitaj još novosti