01. 05. 2022 - 14:12
Emotivno pismo kao oproštaj od Raiole: Mino, ne bi mi dao da...
907
Shares
Emotivno pismo kao oproštaj od Raiole: Mino, ne bi mi dao da ovo kažem da si živ

WALTER SABATINI

Emotivno pismo kao oproštaj od Raiole: Mino, ne bi mi dao da ovo kažem da si živ

01. 05. 2022 - 14:12
0
Shares

Nogometni menadžer Mino Raiola preminuo je jučer u 55. godini, objavila je njegova obitelj na društvenim mrežama. Podsjetimo, u četvrtak su vodeći talijanski mediji objavili da je Raiola preminuo. Međutim, ubrzo se on oglasio na svojim društvenim mrežama izjavom: "Moje trenutno stanje za one koji se pitaju: Popizdio jer me ubijaju drugi put u četiri mjeseca. Čini se i da sam sposoban oživjeti."

Ovoga puta vijest je službena, a reakcije na nju prvo su stigle iz Pariza i od Alfieja Halanda, oca Erlinga Halanda, nogometaša o čijoj se karijeri Raiola brinuo do samog kraja. Sada nije jasno tko će preuzeti menadžersku brigu o Halandu. PSG je izrazio sućut obitelji, a otac Haland objavio je samo uplakani emoji.

Danas je stigla najdirljivija reakcija dosad, a djelo je direktora Salernitane Waltera Sabatinija koji je tek nakon Raioline smrti odlučio progovoriti o potezu kojim ga je slavni menadžer oduševio i zadužio.

"Mino, ne bi mi dao dozvolu da kažem ovo za tvog života jer bi to podiglo prašinu, kao i uvijek. Puno smo se svađali, ali ne mogu zaboraviti trenutak kad sam bio skoro smrtno bolestan. Tad si nazvao moju ženu i ponudio se da platiš liječenje u SAD-u. Bio je to nevjerovatan čin velikodušnosti, nešto što nisi morao napraviti, a napravio si, u tišini. Hvala ti, Mino", napisao je Sabatini.

Podsjetimo, Sabatini je u rujnu 2018. godine završio u bolnici, kada je imao problema s disanjem zbog toga što je bio dugogodišnji pušač. Tijekom karijere Sabatini je radio u Sampdoriji, Romi, Bologni i Interu, a uvijek se sukobljavao sa svojim menadžerom.

Učitaj još novosti