29. 04. 2022 - 16:30
Ancelotti rekao da Pochettino "laže" i potencijalno najavio...
907
Shares
Ancelotti rekao da Pochettino

Ancelotti rekao da Pochettino "laže" i potencijalno najavio veliku stvar za Real Madrid

29. 04. 2022 - 16:30
0
Shares

Trener PSG-a Mauricio Pochettino saopštio je jučer kako će on i Kylian Mbappe 100 posto ostati u klubu i naredne sezone.

Poznato je da se već dugo Mbappe povezuje s Real Madridom. Međutim, on tvrdi da će sjajni napadač ostati član PSG-a iako mu ističe ugovor.

"Kolike su šanse da ostanem u PSG-u naredne sezone? Trentuno su šanse 100 posto da ću ostati. I ja i Kylian Mbappe isto", poručio je trener PSG-a.

Pochettino je danas doboio odgovor iz Real Madrida. Suprotstavio mu se trener Kraljeva Carlo Ancelotti koji je komentarisao njegovu izjavu.

"Pochettino je rekao da Mbappe 100 posto ostaje? Dobro, ali treneri nekad i lažu", poručio je Ancelotti.

Saga oko Mappea trebala bi biti okončana u maju kada bi se 23-godišnji fudbaler konačno trebao oglasiti i saopštiti gdje će nastaviti karijeru, a ove riječi Carla Ancelottija sigurno su povećale nade navijačima Real Madrida da će sjajni Francuz od naredne sezone nositi dres njihovog voljenog kluba.

Legenda Mbappeu: Prati svoje snove, ako to ne uradiš, žalit ćeš cijeli život
Bivši francuski reprezentativac Jean-Pierre Papin kaže kako je Kylianu Mbappeu preporučio da jednostavo prati svoje snove.

Mbappe, 23-godišnji napadač PSG-a, na ljeto će postati slobodan igrač, ali je pitanje hoće li onda put Madrida na potpis ugovora s Realom ili će pak ostati vjeran Parižanima i potpisati novi ugovor. Jedno je sigurno, deseci miliona eura mu se smiješe šta god da odluči.

Mlada zvijezda PSG-a i francsuke reprezentacije tek treba da donese odluku nakon što je osvojio novu titulu u glavnom gradu, a Papin mu je savjetovao prati svoje snove.

"Ako mu je san otići u Real, on da neka ide. Nikada ne idite protiv svojih snova, naprotiv, morate da se borite da ih ostvarite. Ako je Real ono što želi, neka to i uradi, neka potpiše za madridski klub", poručio je Papin.

"Tako sam rekao i njegovom ocu prošle sedmice. Ako to želi, a ne uradi, žalit će cijeli život", dodao je bivši osvajač Zlatne lopte.

Sportsport

Učitaj još novosti