29. 04. 2022 - 15:45
Dirljive scene ispred bolničke sobe u kojoj se nalazi Siniša...
907
Shares
Dirljive scene ispred bolničke sobe u kojoj se nalazi Siniša Mihajlović (VIDEO)

Dirljive scene ispred bolničke sobe u kojoj se nalazi Siniša Mihajlović (VIDEO)

29. 04. 2022 - 15:45
0
Shares

Srbijanski trener Siniša Mihajlović nedavno je ponovo obolio od leukemije, zloćudne boletsi koju je prethodno pobijedio krajem 2020. godine.

Nažalost, Mihajloviću se bolest opet vratila, zbog čega se nalazi na liječenju u bolnici. Igrači Bologne, koje nije u mogućnosti voditi s klupe, nisu ga zaboravili, otišli su pred prozor sobe u kojoj je smješten, pa ga aplauzima pozdravili.

Mihajlović je izašao na prozor, dobio je ovacije, igrači su željeli da ga vide i da mu pokažu da su uz njega i u ovim teškim danima.

Inače, oni su obradovali Sinišu pobijedivši Inter s 2:1 u srijedu navečer, a ujedno su "pogurali" Milan prema Scudettu.

Mihajlović je smješten u bolnici Sant'Orsola, a i dalje ga krasi vedar duh, pun je optimzma i uvjeren da će opet ozdraviti.

“Fizički neću moći biti tu, ali psihički ću uvijek biti uz vas. Prostorija je uređena za sve utakmice, u stalnom sam kontaktu s osobljem", nedavno je rekao Miha, koji uvjerava da će "prije ili kasnije opet pobijediti".

Video pogldajte na OVOM LINKU

"Život nije ravna linija, ima krivina, uspona i padova, čak i neočekivanih rupa gdje padneš, ali moraš ustati i nastaviti put. Znam da ću pobijediti. Moramo ostati zajedno. Ako vam išta zatreba, tu sam na raspolaganju", poručio je Srbin igračima svog tima.

Bologna je sa 42 boda na 13. mjestu i sigurna u opstanak u Seriji A nakon pobjede nad Interom, a u nedjelju je čeka teško gostovanje ekipi Rome na Olimpicu.

U Seriji A ostalo je da se odigra još četiri kola i Bologna će rasterećeno odraditi sve mečeve do kraja.

Učitaj još novosti