21. 04. 2022 - 10:17
Azpilicueta izgubio živce nakon meča, pa se svađao s...
907
Shares
Azpilicueta izgubio živce nakon meča, pa se svađao s navijačima Chelseaja: Pogledajte njihovu reakciju

Azpilicueta izgubio živce nakon meča, pa se svađao s navijačima Chelseaja: Pogledajte njihovu reakciju

21. 04. 2022 - 10:17
0
Shares

Chelsea je poražen na svom terenu od gradskog rivala Arsenala sa 4:2.

Za Plavce je ovo bio treći uzastopni poraz na domaćem terenu što sigurno niko nije očekivao. Chelsea je bio favorit pred ovaj duel, ali je Arsenal iznenadio odličnom igrom i na kraju je zasluženo slavio.

screenshot-28

Topnici su uspjeli da prekinu niz od tri uzastopne pobjede i dođu do bodova koji ih i dalje ostavljaju u igri za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Gosti su slavili sa 4:2 u odličnoj utakmici, a sve je bilo riješeno u sudijskoj nadoknadi kada je Azpilicueta skrivio penal, a pogodak za goste postavio je Saka koji je tako riješio pitanje pobjednika.

Nakon utakmice upravo je kapiten domaće ekipe Azpilicueta bio u centru pažnje nakon što se posvađao s jednim od navijača Chelseaja.

Španac je bio ljut što mu je ovaj navijač nešto dobacio i ironično mu aplaudirao, te je odlučio da mu priđe kako bi se verbalno obračunao s njim.

Na kraju je navijač smirivao situaciju, ali su drugi koji su bili pored njega imali još nešto da kažu. Ipak, na kraju se i Španac smirio i otišao je ka svlačionici. No, ovo je jasan pokazatelj da stvari u Chelseaju baš nisu najbolje.

Pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti