21. 04. 2022 - 09:46
Ancelotti je zaista drugačiji od svih, potvrđuje to i...
907
Shares
Ancelotti je zaista drugačiji od svih, potvrđuje to i prijetnja odbačenoj zvijezdi Reala: Kamera snimila zanimljiv detalj

Ancelotti je zaista drugačiji od svih, potvrđuje to i prijetnja odbačenoj zvijezdi Reala: Kamera snimila zanimljiv detalj

21. 04. 2022 - 09:46
0
Shares

Carlo Ancelotti je tokom karijere trenirao mnoge zvijezde i očigledno zna kako se odnositi prema svima.

Ancelotti je sve bliže ispisivanju historije. Italijanu su potrebne još dvije pobjede da postane prvi trener koji je osvojio titule prvaka u pet najjačih liga Evrope.

screenshot-27

Posljednji vrijedan korak ka novom šampionskom peharu napravljen je u srijedu navečer kada je Real Madrid sa 1:2 pobijedio Osasunu.

Intersantno da je u finišu ovog meča Ancelotti dao i priliku već ranije otpisanom i odbačenom Iscu Alarconu kojem ugovor ističe na kraju sezone.

I dok bi mnogi trener ignorisali ili ne bi primjećivali igrače na koje ne računaju ozbiljno to nije slučaj sa Ancelottijem.

Trofejni trener je snimljen kako ugodno razgovara sa Iscom. Na snimku se može vidjeti kako mu je prvo ozbiljno zaprijetio, a zatim se sve pretvorilo u smijeh. 

Pogledajte OVDJE

Pošto se se nasmijao očigledno je i Špancu koji je zaigrao nakon tri mjeseca šala Italijana bila smiješna.

Odlični veznjak je ove sezone na marginama. U svim takmičenjima je skupio svega 358 minuta, a nastup protiv Osasune mu je bio tek 15. u sezoni.

Inače, Ancelotti je ranije prvak bio u Italiji (Milan), Engleskoj (Chelsea), Francuskoj (PSG) i Njemačkoj (Minhen).

Učitaj još novosti