13. 04. 2022 - 12:52
Navijač se u Premijer ligi VEZAO ZA STATIVU, a u NBA se...
907
Shares
Navijač se u Premijer ligi VEZAO ZA STATIVU, a u NBA se dogodio još bizarniji prekid (VIDEO)

Navijač se u Premijer ligi VEZAO ZA STATIVU, a u NBA se dogodio još bizarniji prekid (VIDEO)

13. 04. 2022 - 12:52
0
Shares

Nepunih mesec dana nakon što smo vidjeli bizarnu scenu na utakmici Premijer lige, na red je došao i NBA.

Zvijezde najjače košarkaške lige na svetu ostale su u šoku zbog načina na koji je jedna navijačica pokušala da skrene pažnju javnosti na temu koja je muči.

Naime, ona je uletjela na teren tokom utakmice između Minesote i Los Anđeles Klipersa i, tom prilikom pokušala ljepilom da zalijepi ruku za parket.

U završnici druge četvrtine djevojka je utrčala na teren, ali na sreću, nije imala dovoljno vremena da lijepak počne da djeluje.

Kako prenose mediji u Americi, u pitanju je aktivistkinja udruženja za zaštitu životinja koja je želela da izrazi nezadovoljstvo zbog toga što je Glen Tejlor, prvi čovjek Minesote, u isto vrijeme i vlasnik farme za uzgoj i ubijanje kokošaka i ostalih životinja.

Snimak OVDJE.

Košarkaši dvije ekipe zbunili su se kada su shvatili šta se dešava, a aktivistkinja je brzo ispraćena iz dvorane. Lijepak je obrisan sa parketa, a utakmica je brzo nastavljena.

Sve ovo desilo se nepunih mjesec dana nakon što je na utakmici Premijer lige između Evertona i Njukasla navijač utrčao na teren i vezao se kablom za stativu pritom napravivši ozbiljan pritisak na svoj vrat.

Kurir sport

Učitaj još novosti