07. 03. 2022 - 09:47
Schwarzenegger tražio stolicu: Kralj šamaranja uništio...
907
Shares
Schwarzenegger tražio stolicu: Kralj šamaranja uništio

Schwarzenegger tražio stolicu: Kralj šamaranja uništio "napaljenog" bradonju, plavuše posebna priča

07. 03. 2022 - 09:47
0
Shares

Legendarni bodybuilder Arnold Schvarzenegger i YouTube senzacija Logan Paul su bili domain brutalnog takmičenja u šamaranju. 

Maksymilian 'Mad Max' Lesniak je patosirao Nikolasa Predarota Tota na takmičenju gdje Paul ostao šokiran načinom na koji je Toth pao na pod.

"Ovo je apsurdno", poručio je Paul na društvenim mrežema nakon što je u jednom trenutku ostao bez riječi, što je potpuno nekarakteristično za njega.

Schwarzenegger je u jednom trenutku zatražio stolicu kako bi posmatrao kompletan događaj koji je očigledno bio puni pogodak.

"San se ispunio", poručio je Paul koji je kompletan događaj prenosio na svom YouTube kanalu što mu je donijelo odličnu zaradu.

I Schwarzenegger je iskoristio riječ apsurdno da opiše događaj koje podsjeća na takmičenja iz srednjeg vijeka. Njegov sin je uspio snimiti jedan od nokauta, piše Sportsport.

"Tip je hladno noakutiran. Nokaut. Divlji sport", napisao je Patrick Shriver na Twitteru prilikom jedne objave.

Najviše pažnje je privukao obračun evropskog kralja šamaranja Dawida Zalesa Zalewskog koji je u trećoj rundi uspio srediti Kou 'Da Crazy Hawaiian' Viernesa.

Bradonja s Havaja je bio poprilično naelektrisan da sredi Poljaka, ali je na kraju završio na podu te je prošao kao većina njegovih prethodnika.

U centru pažnje su se našle i dvije plavuše. Adriana Sledz s jedne te Julia Kruzer s druge strane. Nakon niza šamara odlukom je odlučeno da pobjedu odnese Sledz. Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Michal 'Kucik' Kuciński je pobijedio Mateusza 'Kazeka' Kazmierczaka, dok je Pater Truchlik bio bolji od Karola Wylupeka. Obojica pobjednika su dobila naklonost sudija.

Učitaj još novosti