20. 02. 2022 - 13:27
Spektakl u UFC-u: Hil brutalno nokautirao Vokera, Brazilac...
907
Shares
Spektakl u UFC-u: Hil brutalno nokautirao Vokera, Brazilac

LAS VEGAS

Spektakl u UFC-u: Hil brutalno nokautirao Vokera, Brazilac "zaspao" na nogama

20. 02. 2022 - 13:27
0
Shares

UFC Fight Night i prošle noći ponudio je sve što slobodnu borbu čini toliko privlačnom. Sjajni borci pokazali su svoje vještine u oktogonu, a vidjeli smo odličan grappling, submissione i brutalne nokaute.

Naslovna borba večeri u lakoteškoj kategoriji spojila je Brazilca Džonija Vokera (Johnny Walker) i Džamahala Hila (Jamahal Hill). U najavama bio je to duel dvojice atraktivnih boraca, a to su dokazali i sinoć. Ili je barem dokazao Hil. Borba za koju se znalo da, s obzirom na stilove boraca, ne može dugo trajati – doista i nije.

Poslije samo 2 minute i 55 sekundi Hil je strašnim desnim krošeom pogodio Vokera, a Brazilac je "zaspao" na nogama te na čudan način pao na pod samo da bi mu Hil dao još dva udarca i potvrdio spektakularnu pobjedu – svoju 10. u karijeri.

Main card počeo je borbom u srednjoj kategoriji između Hoakina Baklija (Joaquin Buckley) i Abdul Razak Alhasana (Alhassan). Bakli je u prvoj rundi više puta rušio protivnika, a u drugoj ga je iscrpljivao na ogradi tako da od očekivanih razmjena nije bilo ništa. U trećoj rundi Alhasan je tri puta rušio Bakli, ali to mu nije bilo dovoljno za pobjedu jer su sudije podjeljenom odlukom pobjedu dodijelili Bakliju.

Učitaj još novosti