28. 01. 2022 - 12:56
Jorginho pomoću aplikacije tražio djevojku za zabavu, sada strepi
907
Shares
Jorginho pomoću aplikacije tražio djevojku za zabavu, sada strepi

Jorginho pomoću aplikacije tražio djevojku za zabavu, sada strepi

28. 01. 2022 - 12:56
0
Shares

S obzirom da je nogometna Evropa na pauzi dvije sedmice, veznjak Chelseaja Jorinhho odlučio je da ove dane iskoristi za odmor u Miamiju.

Brazilac koji nastupa za Italiju (30) je, prema pisanju britanskog The Suna, koristio aplikaciju za upoznavanje partnera pod nazivom "Raya" s ciljem da upozna neku damu za druženje.

To ne bi bilo ništa neobično da Jorginhova trenutna djevojka Catherin Harding (31) nije ostala sama u Londonu sa njihovim dvogodišnjim sinom.

Njegov profil otkrila je jedna obožavateljica koja je bila na odmoru u istom gradu.


"Bila sam iznenađena jer znam da ima djevojku iz onoga što sam prije pročitala o njemu. Profil mu je pun fotografija na kojima igra za Chelsea ili Italiju. Postoji još jedna njegova fotografija u bazenu. Naši su se profili poklopili, ali nisam se dopisivala s njim jer sam znala da je s nekim", navodno je neimenovana djevojka ispričala za The Sun.

Jorginho je do 2019. godine bio u vezio s Natale Leteri, s kojom je proveo osam godina, a onda se upoznao sa sadašnjom djevojkom.

Sada bi ga mogla dočekati veoma bijesna u Londonu nakon što je otočkim tabloidima procurila vijest o njegovoj navodnoj potražnji srodne duše na aplikaciji za upoznavanje u trenucima odmora u Miamiju. Jorginho može da bude jako zabrinut, morat će sve da prizna svojoj djevojci, koja će, nada se on, imati razumijevanja i preći preko svega.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti