24. 01. 2022 - 22:23
NEVIĐENI SKANDAL POTRESAO SRBIJU Veza dva fudbalera u...
907
Shares
NEVIĐENI SKANDAL POTRESAO SRBIJU Veza dva fudbalera u svlačionici reprezentacije! I TO NIJE SVE

KURIR OTKRIVA

NEVIĐENI SKANDAL POTRESAO SRBIJU Veza dva fudbalera u svlačionici reprezentacije! I TO NIJE SVE

24. 01. 2022 - 22:23
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dva fudbalska reprezentativca Srbije vole oba pola i već izvjesno vrijeme su u međusobnoj vezi, ekskluzivno saznaje Kurir.

Sklonost ka istom spolu obojica kriju kao zmija noge, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao uzorni, porodični ljudi. Ali to nije sve. Jedan je godinama u šemi sa sinom vlasnika velike kompanije koji je takođe uključen u fudbal.

Ovaj ljubavni muški trougao raskrinkala je žena jednog od fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju došla do njihovih poruka kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Viber i WhatsApp.

– Ovaj neviđeni skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere o kojoj ste dosad pisali. Sva trojica se u društvu prave da su veliki zavodnici, a zapravo... Žena od tog jednog zna da je u zajednici s muškarcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obje žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja – priča Kurirov izvor, blizak supruzi fudbalera koji voli i žene i muškarce.

Prema njegovim riječima, sve je počelo kada je sin tog biznismena predložio fudbaleru s kojim se zbližio preko prijatelja da probaju odnos.

– On je imao djevojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspeo da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najprije mislila da zajedno uživaju sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu. Ta žena je na sve načine pokušala da ih posvađa, ali što je gore pričala mužu o tom dečku, on ga je branio i više se družio i izlazio s njim. Sa druge strane, da se ne bi pročulo, oni se viđaju međusobno i zasad je njihova veza toliko jaka da niko ne može da ih rastavi, a ovaj drugi sportista samo svom kolegi uleti s vremena na vrijeme – završava Kurirov izvor.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti