24. 01. 2022 - 20:25
SVI SE PITAJU ŠTA JE S JELENOM ĐOKOVIĆ? ZAŠTO JE NEMA U...
907
Shares
SVI SE PITAJU ŠTA JE S JELENOM ĐOKOVIĆ? ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI? Ovo je njena posljednja objava!

SUPRUGA PRVOG TENISERA SVIJETA

SVI SE PITAJU ŠTA JE S JELENOM ĐOKOVIĆ? ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI? Ovo je njena posljednja objava!

24. 01. 2022 - 20:25
0
Shares

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, u posljednjih mjesec je upadljivo neprimjetna u javnosti i na društvenim mrežama, upravo u periodu kada se odigravala velika drama najboljeg tenisera svijeta u Melburnu: saslušanje na aerodromu, zatvaranje u "hotelu strave", suđenje i poništavanje vize... Naposljetku, uslijedila je i deportacija iz Australije u Srbiju, kao i obaveza da Novak plati sudske troškove.

Jelena Đoković se, inače, nerijetko oglašava motivacionim statusima o životu, knjigama, prirodi... kao i o fondaciji "Novak Đoković" koju ona vodi. Može se reći, da su njene objave uvijek pozitivne i vedre, pa nailaze na veliki broj pristalica.

2720653-jelena-djokovic-u-manastiru-gracanica1-ff

FOTO: GRAČANICAONLINE.INFO

U danima australijske drame je, međutim, zauzela mnogo uzdržaniji stav i oglasila se samo jednom, na Božić. Tada je svima poželjela sretan praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i na najradosniji hrišćanski praznik napisala:

"Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila."

2705259-241559928-1064326784333760-3214224784331961344-n-ff

FOTO: PRINTSKRIN

Od tog dana Jelena se nije više oglašavala javno, mada je njoj i djeci svakako bilo najteže u trenucima zatočeništva Novaka Đokovića na Petom kontinentu. Krajem godine, Jelena Đoković je bila mnogo aktivnija na društvenim mrežama, uglavnom objavama o aktivnostima humanitarne organizacije koju vodi, ali je imala i razne preporuke za mališane.

2605933-jdj-2-ff

FOTO: PRINSTCREEN/EUROSPORT1

Za razliku od Jelene, Novakov otac Srđan, majka Dijana i brat Đorđe izabrali su sasvim drukčiji pristup u velikoj borbi za podršku - organizovali su konferencije za novinare i skupove ispred Skupštine Srbije u znak podrške. Primjetno je bilo da se Jelena Đoković ni u vezi s tim nije oglašavala, niti daljinski uključivala u konferencije za novinare, dok je skupovima prisustvovala i djevojka Đorđa Đokovića, lijepa snajka Saška Veselinov, piše Kurir.

Učitaj još novosti