24. 01. 2022 - 15:54
Ramosova euforična i prerana proslava gola je aposlutni HIT....
907
Shares
Ramosova euforična i prerana proslava gola je aposlutni HIT. Slavi, a Srbin mu je odbranio (VIDEO)

LIGUE 1

Ramosova euforična i prerana proslava gola je aposlutni HIT. Slavi, a Srbin mu je odbranio (VIDEO)

24. 01. 2022 - 15:54
0
Shares

PSG je pobijedio Reims (4:0) u 22. kolu Ligue 1 i tako potvrdio da je nedodirljiv. Glavna priča s utakmice su gol i posebno proslava njegove zvijezde. Sergio Ramos (35) ljetos je nakon 16 godina napustio Real i došao u PSG, ali tamo je zbog povreda sakupio samo pet utakmica.

Ova protiv Reimsa bila mu je tek treća kao starteru i prva u prvoj momčadi još od novembra. Vjerovatno je zato prvi gol u PSG-u slavio kao da ga je postigao na daleko važnijoj utakmici. Viralna je postala njegova proslava prvog gola otkako je igrač PSG-a. Slavio je nakon što je pucao na gol, ali prije nego što mu je Reimsov golman Rajković odbranio. Srećom po Ramosa, odbijena lopta mu se vratila, nakon čega je zabio iz drugog pokušaja te opravdano nastavio sa slavljem. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RAMOSOV GOL

Inače nije vijest kada Ramos zabije. Iako je defanzivac, ovo mu je 128. gol u karijeri, ali baš zato ovaj je važan jer mu je prvi nakon 10 mjeseci. Golgeterski post legendarnog stopera trajao je od 16. marta prošle godine, kada je za Real zabio protiv Atalante. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti