23. 01. 2022 - 23:55
BIĆE VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao...
907
Shares
BIĆE  VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao još dvojicu fudbalera

FK BORAC

BIĆE VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao još dvojicu fudbalera

23. 01. 2022 - 23:55
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

FK Borac je ove zime napustilo nekoliko fudbalera. Prvi je otišao još prije kraja polusezone, a riječ je o kapitenu, Stojanu Vranješu nakon koga su klub napustili i važni fudbaleri poput Gorana Zakarića i Marka Jovanovića.

Borac će ipak u nastavku sezone biti i bez dvojice mlađih fudbalera koji su prvi dio sezone proveli u Radniku iz Bijeljine na pozajmici, a riječ je o Bojanu Markoviću i Amaru Tahriću.

Marković je u razgovoru za Mondo otkrio da će svoju karijeru nastaviti u redovima Prve lige Republike Srpske u dresu Sloge iz Doboja.

"Želim prije svega da se zahvalim Borcu, to je moj klub i uvijek će biti. Proveo sam prelijepih dvije i po godine tu, i teško mi je što se rastajemo, ali to je trenutno najbolja opcija i za klub i za mene. Borcu želim sve najboljem u budućnosti, da ostane u vrhu tabele, gdje i pripada. Što se tiče moje dalje karijere, fudbalski put nastavljam u Doboju, u Slogi, gdje ću sarađivati sa vrhunskim trenerom i čovjekom Zoranom Ćurguzom, sa kojim sam vec prije sarađivao. Poklopile su nam se ambicije, Sloga ima najviše ciljeve, a to je plasman u Premijer ligu i to je nešto sto me privuklo. Potrudiću se da dam svoj maksimum kako bi ostvarili zacrtani cilj", istakao je Marković.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti