23. 01. 2022 - 23:55
BIĆE VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao...
907
Shares
BIĆE  VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao još dvojicu fudbalera

FK BORAC

BIĆE VELIKIH PROMJENA U BANJA LUCI Nemanja Miljanović otpisao još dvojicu fudbalera

23. 01. 2022 - 23:55
0
Shares

FK Borac je ove zime napustilo nekoliko fudbalera. Prvi je otišao još prije kraja polusezone, a riječ je o kapitenu, Stojanu Vranješu nakon koga su klub napustili i važni fudbaleri poput Gorana Zakarića i Marka Jovanovića.

Borac će ipak u nastavku sezone biti i bez dvojice mlađih fudbalera koji su prvi dio sezone proveli u Radniku iz Bijeljine na pozajmici, a riječ je o Bojanu Markoviću i Amaru Tahriću.

Marković je u razgovoru za Mondo otkrio da će svoju karijeru nastaviti u redovima Prve lige Republike Srpske u dresu Sloge iz Doboja.

"Želim prije svega da se zahvalim Borcu, to je moj klub i uvijek će biti. Proveo sam prelijepih dvije i po godine tu, i teško mi je što se rastajemo, ali to je trenutno najbolja opcija i za klub i za mene. Borcu želim sve najboljem u budućnosti, da ostane u vrhu tabele, gdje i pripada. Što se tiče moje dalje karijere, fudbalski put nastavljam u Doboju, u Slogi, gdje ću sarađivati sa vrhunskim trenerom i čovjekom Zoranom Ćurguzom, sa kojim sam vec prije sarađivao. Poklopile su nam se ambicije, Sloga ima najviše ciljeve, a to je plasman u Premijer ligu i to je nešto sto me privuklo. Potrudiću se da dam svoj maksimum kako bi ostvarili zacrtani cilj", istakao je Marković.

Učitaj još novosti