23. 01. 2022 - 12:14
FIORENTINA ŠOKIRANA - VLAHOVIĆ ODABRAO NOVI KLUB: Ne igra...
907
Shares
FIORENTINA ŠOKIRANA - VLAHOVIĆ ODABRAO NOVI KLUB: Ne igra protiv Cagliarija, ŽELI DA IDE ODMAH

FIORENTINA ŠOKIRANA - VLAHOVIĆ ODABRAO NOVI KLUB: Ne igra protiv Cagliarija, ŽELI DA IDE ODMAH

23. 01. 2022 - 12:14
0
Shares

Dušan Vlahović je opet u centru pažnje italijanskih medija. 

Nedjelja je počela šokantnom viješću koju je plasirao medij La Nazione, list odlično upoznat oko dešavanja u Fiorentini.

Krenimo redom. Već u subotu se situacija zatalasala. Objavljena je lista igrača koji će igrati protiv Cagliarija, na njoj nije bilo Vlahovića.

Poslije toga su uslijedile razne špekulicije oko izostanka posebice nakon što Viole nisu objavile da je srbijanski napadač pozitivan na koronavirus.

Iz Fiorentine su naglasili kako imaju dva pozitivna slučaja, ali nisu željeli iznositi imena. Inače, Vlahović je već ranije prebolovao Covid-19.

Jutros stiže vijest koja je šokirala Violu. Vlahović želi samo u Juventus te je odlučan u svojoj namjeri da obuće dres Bianconera.

Posljednjih sati stvari su se ubrzale te bi se transfer mogao realizovati već u januaru jer je navodno sve dogovoreno između Juventusa i Vlahovićevih menadžera.

Odlični napadač je već ranije saopštio da želi otići s Artemio Franchija, to se desilo prije nekoliko mjeseci. Što je sasvim dovoljno vremena da pripremi transfer u Juventus.

Fiornetina je u mat poziciji. Primorani su da prodaju svog kapitalca ili rizikuju da ga izgube besplatno. Spominje se cifra od 70 miliona eura.

Lopta je prebačena na Juventus koji će u narednim danima poslati i ponudu. Bilo u novcu, bilo u razmjeni igrača.

Učitaj još novosti