20. 01. 2022 - 12:02
STAKLENI", IMAŠ 11 DANA DA NAPUSTIŠ BARSELONU! Klub pobjesnio...
907
Shares
STAKLENI

GOTOVO JE!

STAKLENI", IMAŠ 11 DANA DA NAPUSTIŠ BARSELONU! Klub pobjesnio zbog PROMAŠAJA od 140 miliona, već je izbačen iz tima

20. 01. 2022 - 12:02
0
Shares

Barselona više ne želi da pregovara sa Dembeleom koji je postavio sulude uslove.

Francuski fudbaler Usman Dembele (24) trebalo je da bude zamena za Nejmara i zbog toga ga je Barselona platila čak 140 miliona evra u leto 2017. godine, međutim ispostaviće se da je to bila krupna greška.

Ne samo da Dembele nije pokazao ni djelić svog talenta iz Dortmunda, pošto je uglavnom bio povrijeđen, nego je odbio i da produži ugovor sa klubom sa "Nou Kampa". Postavio je sulude uslove koje Barselona, posebno u trenutnoj finansijskoj situaciji nije mogla da ispuni, pa su na kraju digli ruke od njega.

Dok je Ćavi smirivao situaciju i nadao se pronalasku rešenja sa Dembeleom, direktor Barselone Alemani je objavio da će francuski fudbaler otići u zimskom prelaznom roku.

"Jasno je da Dembele ne želi da nastavi u Barseloni. Ne želi da bude dio našeg projekta. Rekli smo mu da odmah napusti klub, ima rok do 31. januara", objavio je direktor jasno poručivši klubovima da će saslušati njihove ponude jer ne planiraju da ga puste "za džabe" u julu.

Podsjetimo, Dembele je od Barselone tražio godišnju platu od 43 miliona eura, odnosno njemu bi pripalo upola manje zbog poreza u Španiji. Klub koji je dužan više od milijardu eura to jednostavno nije mogao da plati.

Dembele je za pet sezona u Barseloni odigrao 129 mečeva i postigao 31 gol. Već je izbačen iz tima za Kup.

 

Učitaj još novosti