18. 01. 2022 - 22:37
Kyrgios je bio Đokovićev najveći kritičar, a sada mu je uz...
907
Shares
Kyrgios je bio Đokovićev najveći kritičar, a sada mu je uz emocije poslao interesantnu ponudu

Kyrgios je bio Đokovićev najveći kritičar, a sada mu je uz emocije poslao interesantnu ponudu

18. 01. 2022 - 22:37
0
Shares

Kontroverzni australski teniser Nick Kyrgios u potpunosti je promijenio svoje stavove o Novaku Đokoviću i poručio je da su njih dvojica trenutno u određenoj vrsti romanse.

Nešto čudno se dogodilo kod Nicka Kyrgiosa. Australac sklon skandalima je donedavno važio za najvećeg kritičara Novaka Đokovića, no u posljednje vrijeme čvrsto stoji uz srbijanskog tenisera.
Tokom cjelokupnog skandala s vizom za Australiju i deportacije, Kyrgios je nesebično bio uz Đokovića. Čak je australski teniser žestoko kritikovao svoju državu izrazivši podršku kolegi s terena.

Stoga, novinare je zanimalo šta se dogodilo pa je promijenio stavove o srbijanskom teniseru.

"Trenutno smo u nekoj vrsti 'bratske romanse'. Mislim da ću ga pitati da igramo dublove zajedno. Imali smo Novak i ja nekoliko različitih stavova u prošlosti, ali mislim da bi to bio i bilo ko drugi, a ne samo Đoković, ko se nije slagao sa mnom. I da je neko drugi bio, suprotstavio bih se i rekao šta mislim", rekao je Kyrgios.


Prošle sedmice Kyrgios je kritikovao svoju državu zbog tretmana prema Đokoviću.
"Tretiramo ga na užasan način, kao da je oružje koje može uništiti našu državu. On je tu da igra tenis", dodao je Australac.

Klix.ba

Učitaj još novosti