18. 01. 2022 - 16:38
Šou Kyrgiosa već na startu AO, čudnim potezom je bacio publiku...
907
Shares
Šou Kyrgiosa već na startu AO, čudnim potezom je bacio publiku u trans

Šou Kyrgiosa već na startu AO, čudnim potezom je bacio publiku u trans

18. 01. 2022 - 16:38
0
Shares

Turnir jeste novi, ali su navike Nicka Kyrgiosa na Australian Openu ostale stare! Naime, domaći teniser je već na startu meča "bacio u trans" publiku zbog poteza koji je izveo pritiv Liama Brodija!

Kyrgios je meč otvorio brejkom, a zatim je pri vodstvu od 40:0 u drugom gemu napravio neočekivan potez i servirao je tako što je lopticu proturio sebi ispod nogu.

U tom trenurku se na tribinama čuo samo uzdah začuđene publike koji je vrlo brzo prerastao u uzvik oduševljenja kada je Brodi lopticu poslao u aut - dok je Kyrgios samo podigao ruke aludirajući na to da se sjajno zabavlja.


On je prethodnih dana i te kako bio na strani Novaka Đokovića kloji mu se i zahvalio privatnom porukom. Australijski teniser je prije deportacije poželio da Nole igra i osvoji AO kako bi on paradirao u njegovoj majici Melbournom.

Ukoliko prođe Brodija, Kyrgios će u narednom kolu igrati protiv Danila Medvedeva i u tom slučaku bi mogao da pomogne Novaku da Rus na kraju januara ne zauzme prvo mjesto na ATP listi. Podsjetimo, Đoković gubi to prvo mjesto ako AO osvoje Medvedev ili Aleksander Zverev.

Video pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti