16. 01. 2022 - 18:51
NISU OČEKIVALI ODGOVOR OVAKO BRZO: Velikan sa Otoka poslao...
907
Shares
NISU OČEKIVALI ODGOVOR OVAKO BRZO: Velikan sa Otoka poslao ponudu za Frenkieja de Jonga, odmah stigao odgovor iz Barcelone

NISU OČEKIVALI ODGOVOR OVAKO BRZO: Velikan sa Otoka poslao ponudu za Frenkieja de Jonga, odmah stigao odgovor iz Barcelone

16. 01. 2022 - 18:51
0
Shares

Frenkie de Jong našao se na izlaznim vratima Barcelone, no katalonski velikan ga nije spreman pustiti za ‘male pare’.

Chelsea je za De Jonga Barceloni ponudio 33 milijuna funti što se i nije baš svidjelo predsjedniku Joanu Laporti. Klub je otvoren za prodaju veznjaka, ali ga ne namjeravaju pustiti za takvu cifru.

Sa Stamford Bridgea su ozbiljno zainteresovani za usluge 24-godišnjaka, a Barcelona se nada mogućem povećanju iznosa.

‘Blaugrana’ bi u slučaju ponude od 42 milijuna funti bila spremna poslati De Jonga put Londona, javlja ugledni El Nacional.

Pored Chelseaja, za usluge Nizozemca interesuje se i Manchester United. Na Teatru snova ga vide kao zamjenu za Paula Pogbu koji bi uskoro trebao napustiti klub.

Španjolski gigant De Jonga je doveo iz Ajaxa 2019. godine u transferu vrijednom 65 milijuna funti. U početku su u njemu vidjeli nasljednika velikog Andresa Inieste, no na kraju se ispostavilo drugačije.

Reprezentativac Nizozemske se donedavno smatrao nedodirljivim u Barci, no uslijedio je pad forme, a tu je i finansijska kriza u kojoj se klub našao.Na Nou Campu već imaju zamjenu za 24-godišnjeg veznjaka. Tu su Pedri, Gavi i Nico koji kao omladinci kluba pružaju sjajne partije u posljednje vrijeme.

Ove sezone De Jong je u dresu Barcelone upisao 24 nastupa, postigao jedan pogodak i dodao dvije asistencije.

Učitaj još novosti