16. 01. 2022 - 17:49
JE LI MOGUĆE? Bio je velika želja Zidanea i koštao je pravo...
907
Shares
JE LI MOGUĆE? Bio je velika želja Zidanea i koštao je pravo bogatstvo, a sada će pojačati redove hrvatskog kluba?

JE LI MOGUĆE? Bio je velika želja Zidanea i koštao je pravo bogatstvo, a sada će pojačati redove hrvatskog kluba?

16. 01. 2022 - 17:49
0
Shares

Život piše nevjerovatne priče, a dokaz za to je definitivno i igrač koji je, ne tako davno bio velika želja Zidanea, a sada je na ‘pragu’ dolaska u Hrvatsku.

Naime, radi se Portugalcu Franciscu Reisu Ferreiri koji igra na poziciji stopera, a trenutno nosi dres lisabonske Benfice.

Nenad Bjelica, kormilar Osijeka je u pohodu na ovog 24-godišnjaka, a njegov dolazak u Hrvatsku je još pod znakom pitanja.

Plan je posudba na jednu i pol godinu sa pravom otkupa i Benfica je navodno zainteresovana za takav rasplet. U ovom trenutku, sve je na samom Ferreiri što je potvrdio i Bjelica.

“S klubom je sve dogovoreno, a odluka je sada samo na igraču. Pored naše, on ima ponude iz Turske, MLS-a i Rusije. Stekao sam utisak da bi ga Benfica najradije pustila kod nas”, kazao je trener Osijeka.

Zanimljivo je to da je 2020. godine ovaj nogometaš bio povezivan sa Real Maridom, a navodno je bio i velika želja tadašnjeg trenera ‘Kraljeva’ Zidanea. No, nakon saznanja o otkupnoj klauzuli koja je glasila 100 milijuna, Francuz je odustao od njegovog dovođenja.

Pored Reala, za usluge portugalskog stopera zainteresovan je bio i Juventus, ali ni od tog transfera ništa nije bilo.

Ferreira je za Benficu ove sezone upisao samo dvije utakmice. U Lisabon se vratio ljetos nakon posudbe iz Valencije.

Nastupao je za mlađe selekcije reprezentacije Portugala, a još uvijek je bez utakmice za prvi tim ove zemlje. Sa Benficom je osvojio Superkup Portugala i naslov prvaka te zemlje.

Izvor:AM

Učitaj još novosti