15. 01. 2022 - 12:02
Newcastle spremio 45.000.000 eura za sjajnog Srbina, stigla...
907
Shares
Newcastle spremio 45.000.000 eura za sjajnog Srbina, stigla OGROMNA ponuda za Vlahovića, rat Haalanda i Borussije, spreman najveći ugovor ikada za Mbappea

IZUZETNO BURAN DAN NA FUDBALSKOJ PIJACI:

Newcastle spremio 45.000.000 eura za sjajnog Srbina, stigla OGROMNA ponuda za Vlahovića, rat Haalanda i Borussije, spreman najveći ugovor ikada za Mbappea

15. 01. 2022 - 12:02
0
Shares

Zimski prijelazni rok zvanično je počeo početkom 2022. godine i trajat će sve do 31. januara.

Razvoj događaja na tržištu, transfere i špekulacije, možete pratiti na portalu Sport.ba.

La Repubblica tvrdi da je stigla ponuda od 70 miliona eura za Dušana Vlahovića, više o tome čitajte OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Ostrvski tabloid "The Sun" javlja da je Newcastle spremio ponudu od 45.000.000 eura za Nikolu Milenkovića

Nekadašnji MIlanov skupocijeni promašaj Andrea Bertolaći je oživio karijeru u truskom Karagumruku, odigrao sjajnu polusezonu, a sada je prešao u Kajzeri sa kojim je potpisao na dvije i po godine.

Bayern i Manuel Neuer su blizu dogovora o produžetku saradnje. A poznato je i koga Bavarci žele kao Neuerovu alternativu. U pitanju je Štefan Ortega. 

Francuski mediji javljaju da PSG ne odustaje od Kyliana Mbappe, napadača koji ugovor s pariškim klubom ima do kraja sezone. PSG je za Mbappea spremio dvogodišnji ugovor prema kojem bi postao najplaćeniji nogometaš svijeta. Vjerojatno bi i odlaskom u Real kao slobodan igrač Mbappe dobio najveći ugovor u povijesti nogometa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Erling Haland se napokon oglasio i rekao da ga Borussia pritišće da donese odluke gdje će igrati naredne sezone. Nakon toga je stigla i reakcija kluba koji je poručio da nema problem s Halandom, ali da ne može čekati njegovu odluku do kraja sezone.

Novinar Adrian Sanchez tvrdi da je Barcelona zainteresirana za napadača Torina Andreu Belottija. Torino je svojevremeno za njega tražio 100 miliona eura, a sada može otići besplatno jer mu ugovor traje do kraja sezone.

Učitaj još novosti