14. 01. 2022 - 16:20
Rangnick obećao pa slagao igrača, ovaj odjurio iz trening centra
907
Shares
Rangnick obećao pa slagao igrača, ovaj odjurio iz trening centra

Rangnick obećao pa slagao igrača, ovaj odjurio iz trening centra

14. 01. 2022 - 16:20
0
Shares

Ralf Rangnick je nedavno izabran za novog trenera Manchester Uniteda, ali mu na Old Traffordu ne ide baš najbolje.

Njemački stručnjak nije uspio baš da preokrene situaciju u ekipi nakon što je došao umjesto Ole Gunnara Solskjaera, a navijači su već pokazali nezadovoljstvo zbog rezultata njihovog tima.

Manchester United je prije nekoliko dana na svom terenu uspio da pobijedi Aston Villu sa minimalnih 1:0 u meču FA Kupa, ali navijači nisu bili prezadovoljni igrom svog tima.

Rangnick se ponovo našao na udaru kritika, a procurile su informacije da baš ni u svlačionici nije bajna situacija.

Navodno, dosta drame dešavalo se pred meč protiv Aston Ville, a u centru pažnje bio je golman Dean Henderson koji je očekivao da će igrati od prve minute na ovoj utakmici, ali se to na kraju nije desilo.

David de Gea je standardan na mečevima Premiershipa i Lige prvaka, a navodno Rangnick je obećao Hendersonu minutažu u kup takmičenjima. No, obećanje nije ispunio i to je Henderson itekako zamjerio.


Engleski mediji objavili su da je Henderson na zadnjem treningu pred meč protiv Aston Ville odjurio iz trening centra kada je saznao da neće braniti, a ubrzo nakon toga zatražio je i transfer.

Ipak, u Unitedu su to odbili i poručili su da će Henderson ostati do kraja sezone. Na kraju Henderson nije bio ni na klupi protiv Aston Ville, a Rangnick je pod sve većim pritiskom nakon što su počele u javnost izlaziti prljave stvari iz svlačionice Crvenih đavola.

Izvor pogledajte OVDJE
 

 

Učitaj još novosti