13. 01. 2022 - 16:43
ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO Xavi je sinoć u El Clasicu dvjema...
907
Shares
ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO Xavi je sinoć u El Clasicu dvjema zvijezdama pokazao da su POTPUNO OTPISANI

KATALONSKI SPORT TVRDI

ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO Xavi je sinoć u El Clasicu dvjema zvijezdama pokazao da su POTPUNO OTPISANI

13. 01. 2022 - 16:43
0
Shares

Barcelona je u sinoćnjem polufinalu španskog superkupa pružila dobar otpor Real Madridu, ali je na kraju ipak poražena s 3:2. Utakmica je pokazala da će proces izgradnje nove Barcelone zahtijevati puno strpljenja, razvijanja mladih igrača i pametnih ulaganja.

Ipak, susret je bio vrlo indikativan s obzirom na to tko je višak u Barceloni. Španski Sport piše kako je Xavi dvojici igrača poslao jasnu poruku time što ih nije uvrstio na popis za utakmicu. Riječ je o francuskom stoperu Samuelu Umtitiju i američkom beku Serginu Destu.

Ovo posebno iznenađuje s obzirom na to da je Umtiti prije samo nekoliko dana produžio ugovor s Barcelonom. Ipak, čini se kako Barcelona nije htjela da ode kao slobodan igrač, već će ga nastojati prodati. Xavi vidi Piquea i Arauja kao prvi stoperski par pa se Umtiti ne može nadati prevelikoj minutaži. Francuza navodno želi Newcastle.

Slučaj Desta je drugačiji. Barcelona zna da 21-godišnjak ima solidnu tržišnu vrijednost, a Xavi je, čini se, izgubio povjerenje u njega. Problemi s leđima poremetili su mu razvoj i Barcelona će se okrenuti novim rješenjima na toj poziciji, navodi španski list. Inače, navodno za Desta su vrlo zagrijani Chelsea i Bayern.

Učitaj još novosti