12. 01. 2022 - 22:48
West Ham rutinski slavio i izbio na četvrto mjesto
907
Shares
West Ham rutinski slavio i izbio na četvrto mjesto

PREMIERSHIP

West Ham rutinski slavio i izbio na četvrto mjesto

12. 01. 2022 - 22:48
0
Shares

West Ham je u Londonu s 2:0 slavio protiv Norwicha u zaostalom susretu 18. kola engleske Premier lige. Momčad Davida Moyesa upisala je treću ligašku pobjedu u nizu i tako skočila na četvrto mjesto tablice s dva boda više, ali i utakmicom više od Arsenala.

Nakon manjeg rezultatskog posrnuća u prosincu Čekićari se ponovo vraćaju u formu i nastavljaju lov na Ligu prvaka. S druge strane, Norwich je posljednja momčad prvenstva, a danas su upisali šesti poraz u nizu. Kanarinci djeluju kao sve sigurniji putnici u Championship i za sada se čini kako Dean Smith koji je zamijenio Daniela Farkea na mjestu glavnog trenera nije uspio izazvati pozitivni šok kod svojih igrača. Ruku na srce, igrački kadar je u finansijskom i kvalitativnom smislu poprilično limitiran.

Današnju utakmicu je za West Ham od prve minute započeo Nikola Vlašić, a upravo on bio je akter jedne veoma sporne situacije. Naime, prilikom kornera Čekićara u 35. minuti golman Norwicha Tim Krul ga je doslovno hrvačkim zahvatom srušio na tlo, ali sudac Simon Hooper nije pokazao na bijelu tačku.

Sedam minuta kasnije Jarrod Bowen se pobrinuo da West Ham ipak dođe u vodstvo, centaršut češkog desnog beka Vladimira Coufala glavom je skrenuo u Krulovu mrežu.

West Ham je do kraja utakmice imao opipljivu premoć u kategorijama posjeda i udaraca prema protivničkom golu, a Bowen je svojim drugim pogotkom u 83. minuti. Asistent je ovoga puta bio lijevi bek Arthur Masuaku. Jarrod Bowen je ponajbolji igrač Čekićara ove sezone, trenutno je na učinku od šest golova i osam asistencija.

West Ham neće dugo odmarati, jer već za vikend na istom mjestu dočekuju Leeds u sklopu 22. prvenstvenog kola.

Učitaj još novosti