12. 01. 2022 - 20:00
NOVAKU SE SPREMA NAJGORI SCENARIO!? Englezi tvrde: Vlasti...
907
Shares
NOVAKU SE SPREMA NAJGORI SCENARIO!? Englezi tvrde: Vlasti Australije uveliko spremaju papire za DEPORTACIJU Đokovića

DAILY MAIL

NOVAKU SE SPREMA NAJGORI SCENARIO!? Englezi tvrde: Vlasti Australije uveliko spremaju papire za DEPORTACIJU Đokovića

12. 01. 2022 - 20:00
0
Shares

Britanski "Dejli Mejl", pozivajući se na izvore iz Australije, prenosi da vlasti te zemlje uveliko spremaju papire za deportaciju Novaka Đokovića.

ĐOKOVIĆA HAPSE NASRED TERENA U MELBURNU: Nezapamćen PRESEDAN u Australiji?!

Kako dalje u tekstu navodi "Dejli mejl" izvori upozoravaju da bi Novakov boravak bio "opasan presedan" i da nikako to ne bi trebalo da se dozvoli.

Ukoliko se ispostavi da su ove tvrdnje istinite, to bi svakako bio najgori scnario za srpskog tenisera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsjetimo, ministar za migracije Aleks Hok ni danas neće donijeti odluku o Novakovoj deportaciji. Kako se navodi razlog zbog kojeg se ministar još uvek ne oglašava jesu dokumenti koje su Đokovićevi advokati priložili.

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru svijeta Novaka Đokovića i naložio njegovo puštanje na slobodu. Iako je sud presudio u Đokovićevu korist, vladin advokat Kris Tran je rekao da bi ministar za imigraciju Australije mogao ponovo da razmotri ukidanje Đokovićeve vize.

Prema zakonu o imigraciji Australije, ministar ima ovlaštenja i diskreciono pravo da ukine vizu iz bilo kog razloga. Tran, međutim, nije precizirao razloge po kojima bi Đokoviću ponovo mogla biti ukinuta viza. Ako bi se to desilo, Đoković bi mogao da dobije zabranu ulaska u Australiju tri godine.


 

Učitaj još novosti