08. 01. 2022 - 23:16
IZUZETNO BURAN DAN NA TRŽIŠTU Senzacionalno propada transfer...
907
Shares
IZUZETNO BURAN DAN NA TRŽIŠTU Senzacionalno propada transfer Mbappea u Real, novi trener rekao DA Unitedu, Barca krenula po ponajboljeg igrača Crvenih đavola

IZUZETNO BURAN DAN NA TRŽIŠTU Senzacionalno propada transfer Mbappea u Real, novi trener rekao DA Unitedu, Barca krenula po ponajboljeg igrača Crvenih đavola

08. 01. 2022 - 23:16
0
Shares

Početkom 2022. godine otvoren je zimski prijelazni rok za nogometaše širom Evrope, a trajat će do 31. januara. Tokove najvažnijih transfera možete pratiti svakodnevno na portalu Sport.ba

Današnji dan svakako je obilježio transfer Lorenza Insignea u MLS ligu. Italijanskom nogometašu naljeto ističe ugovor u Napoliju, te će na kraju sezone kao slobodan igrač preći u Kanadu. Insigne je s Torontom parafirao četverogodišnji ugovor.

Također, pouzdani francuski Le Parisein izvjestio je da je Mauricio Pochettino pristao da preuzme Manchester United.

Paris Saint-Germain se nada da će Kylian Mbappe ostati u klubu ako Zinedine Zidane postane njivov naredni trener, piše Daily Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Sport piše da Barcelona želi Adamu Traorea iz Wolvesa. Traore je započeo karijeru u Barceloni, a onda je 2015. otišao u Aston Villu. Barcelona i Wolvesi imaju dobre odnose pa bi ovo desno krilo moglo stići u Barcelonu kao potencijalna zamjena za Ousmanea Dembelea, koji bi mogao napustiti klub.

Traore je najbrži igrač Premier lige, poznat po izvanrednim fizičkim kvalitetama.

Xavi Simons će ovaj mjesec potpisati novi ugovor s Paris Saint-Germainom samo ako mu se bude garantovala posudba, a Rangers je jedan od potencijalnih klubova u koji bi mogao preći, piše Daily Record.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xavi Simons (@xavisimons)

Todofichajes piše da Tottenham razmatra dovođenje Christiana Eriksena. Zbog defibrilatora je Eriksen morao napustiti milanski Inter jer Italija brani natjecanje na profesionalnoj i amaterskoj razini svima s ozbiljnim srčanim problemima. Od karijere profesionalnog nogometaša još uvijek nije odustao, dapače, nada se i nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Za Eriksena bi ovo bio povratak u Tottenham. Za taj klub je igrao od 2013. do 2020. godine.

Cedric Soares (30), desni bočni Arsenala i reprezentacije Portugala, želja je Atletico Madrida, javlja Sky Sports. Englezi pišu da će aktualni prvak Španjolske ovih dana poslati Arsenalu ponudu za posudbu Soaresa. Simeone traži desnog bočnog nakon što mu je nezamjenjivi Kieran Trippier jučer otišao u Newcastle. Ovo je loša vijest za Šimu Vrsaljka, koji se nadao većoj minutaži nakon što je Atleti napustio Englez pored kojeg se nije mogao probiti u prvu momčad. 

Sven Botman (21), stoper Lillea, i Diego Carlos (28), također središnji branič iz Seville, inače želje niza europskih velikana, prioriteti su Newcastlea u zimskom prijelaznom roku. Englezi su nedavnim dolaskom pod saudijski konzorcij postali klub s najbogatijim vlasnicima na svijetu, koji su odmah krenuli u dokazivanje financijske svemoći. Jučer je potpisao Kieran Trippier, a nakon desnog bočnog Atletica, prve želje su dva sjajna spomenuta stopera. The Athletic piše da Newcastle intenzivno radi na oba fronta bez obzira na to što je prije nekoliko dana Lille odbio službenu ponudu za Botmana. Newcastle nije slučajno prvo krenuo s pojačavanjem obrane. Nakon polovine prvenstva je u zoni ispadanja, a u 19 utakmica primio je čak 42 gola.

I za kraj, portugalski fudbaler Bruno Fernandes (27) mogao bi napustiti Manchester United na kraju sezone. Kako navode engleski mediji, portugalska zvijezda mogla bi put Barcelone koja u ljetnom prelaznom roku želi dovesti nekoliko velikih pojačanja.

Dolaskom Cristiana Ronalda u United Bruno je najviše izgubio. Njegova igra je vidljivo pala i počelo se špekulisati o njegovom odlasku. Barcelona je navodno spremna da ga dovede. Pokušat će to učiniti, posebno ako ne uspiju završiti posao s Erlingom Haalandom.

Za ovaj posao bi im trebalo mnogo manje novca nego što bi trebalo za Haalanda i neće biti nikakvo čudo ako Portugalac završi na Camp Nou.

Učitaj još novosti