05. 01. 2022 - 14:51
LUDNICA KAKVA SE NE PAMTI Eriksen ima novi klub? City i Barca...
907
Shares
LUDNICA KAKVA SE NE PAMTI Eriksen ima novi klub? City i Barca spremaju SPEKTAKULARNU RAZMJENU, odlučena Moratina sudbina

STANJE NA EVROPSKOJ TRŽNICI

LUDNICA KAKVA SE NE PAMTI Eriksen ima novi klub? City i Barca spremaju SPEKTAKULARNU RAZMJENU, odlučena Moratina sudbina

05. 01. 2022 - 14:51
0
Shares

Prijelazni rok u najjačim evropskim ligama je započeo i sigurno nas očekuje mnoštvo iznenađenja. Evo najnovijih informacija s evropske tržnice...

Juventusov trener Massimiliano Allegri rekao je na presici da Alvaro Morata neće ići u Barcelonu. Morata je na posudbi iz Atletico Madrida, a Xavi ga je htio već ove zime dovesti u Barcelonu. Međutim, Allegri je objasnio da je rekao Morati koliko mu je potreban u Juventusu. 

Allegri je pritom najavio prodaju Aarona Ramseyja. Talijanski trener je rekao kako je velški veznjak na putu prema novom klubu.

Engleski mediji pišu da Manchester City i Barcelona pregovaraju oko razmjene. City Barci nudi stopera Aymerica Laportea, a zauzvrat traži veznjaka Frenkieja de Jonga. Pep Guardiola baš cijeni Nizozemca de Jonga i spreman je odreći se Laportea. 

Christian Eriksen mogao bi završiti u Monacu, piše Marca. Trenutačno se nalazi u Švicarskoj gdje se oporavlja i privikava na život s defibrilatorom. On mu je ugrađen nakon spašavanja života na terenu i hitne operacije u bolnici nakon što se na travnjak srušio tijekom Europskog prvenstva zbog srčanog udara.

Zbog defibrilatora je Eriksen morao napustiti milanski Inter jer Italija brani natjecanje na profesionalnoj i amaterskoj razini svima s ozbiljnim srčanim problemima. Od karijere profesionalnog nogometaša još uvijek nije odustao, dapače, nada se i nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Premierligaš Brighton doveo je Kacpera Kozlowskog (18), jednog od najvećih talenata poljskog nogometa. Kozlowski je igrao za Pogon, a odmah nakon dolaska u Brighton bit će proslijeđen na posudbu u belgijski Royale Union.

L'Equipe piše da je Juventus kontaktirao PSG oko Maura Icardija (28). Icardi nema mjesta u prvom sastavu PSG-a i rado bi se vratio u Italiju. PSG je spreman prodati ga. Posudba im nije po volji i sada klubovi pregovaraju o tome.

Učitaj još novosti