03. 01. 2022 - 21:56
JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA?! Nakon Lukakua i Memphis Depay...
907
Shares
JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA?! Nakon Lukakua i Memphis Depay napravio identičan potez: Da li ovo znači da već napušta Nou Camp?

INSTAGRAM

JE LI MOGUĆE DA SE OVO DOGAĐA?! Nakon Lukakua i Memphis Depay napravio identičan potez: Da li ovo znači da već napušta Nou Camp?

Sport.ba
03. 01. 2022 - 21:56
0
Shares

Nizozemski reprezentativac Memphis Depay nije se baš najbolje snašao u Barceloni, a uz to mu svakako nije pogodovao ni odlazak Ronalda Koemana s klupe. Upravo je njegov sunarodnjak insistirao na dolasku iz Lyona na Nou Camp.

Uz sve to, stigla je i povreda koja ga je već neko vrijeme udaljila s terena. Međutim, ni kada je igrao nije se baš istakao pogocima pa su navijači s pravom zabrinuti.

Ekipa je ipak, iako znatno oslabljena, uspjela sinoć savladati Mallorcu u gostima i doći na samo bod od četvtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka naredne godine.

Ovaj duel je, kao i neke prethodne, propustio pomenuti Nizozemac zbog povede.

"Uvijek očekujem od sebe da zabijam golove i imam visoke ambicije. Moram zabijati više. To je potrebno timu", rekao je nedavno Memphis koji je postigao osam golova na 21 meču za Barcelonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport.ba (@sport.ba_)

S klubom ima ugovor do ljeta 2023. godine, a nedavno se spominjala mogućnost njegovog odlaska.

Karizmatični Nizozemac je sada sve zabrinuo objavom na Instagram profilu, kada je maknuo glavnu fotografiju u kojoj je u dresu Barcelone, a i ukinuo je opis u kojem stoji da je igrač katalonskog velikana.

z

Te sitnice navijače navode na razmišljanje i čini se s razlogom. Da li će Depay biti "novi Romelu Lukaku" koji ima velike nesuglasice u Chelseaju i želi da ode, ostaje nam da vidimo...

Učitaj još novosti