26. 12. 2021 - 23:47
Tadić skupocjenim satom zasjenio dodjelu nagrada u Srbiji,...
907
Shares
Tadić skupocjenim satom zasjenio dodjelu nagrada u Srbiji, napravljen je od roze zlata

VRIJEDI PRAVO BOGATSTVO

Tadić skupocjenim satom zasjenio dodjelu nagrada u Srbiji, napravljen je od roze zlata

26. 12. 2021 - 23:47
0
Shares

Odlični srbijanski reprezentativac Dušan Tadić dobio je nagradu za najboljeg nogometaša svoje zemlje, a na uručenju nagrade pojavio se s posebnim satom.

Tadić, koji iza sebe ima nevjerovatnu sezonu s Ajaxom i najbolji je asistent Evrope, dobio je nagradu za najboljeg nogometaša u Srbiji koja se naziva i Zlatna lopta Srbije.

Riječ je o nagradi koju organizuje Fudbalski savez Srbije, a pored njega nagrađena je Jelena Čanković za najbolju nogometašicu i Dragan Stojković Piksi za najboljeg trenera.

Međutim, na dodjeli nagrada Tadić je jednim detaljem zasjenio ostale koji su bili prisutni. U pitanju je sat kojeg je nosio na ruci i koji vrijedi 50.000 eura.

Nogometaš Ajaxa nosio je sat Patek Philippe 5230R-012 koji se smatra jednim od najelegantnijih i čest je kod svjetski poznatih nogometaša.

211226038-1-mn

Foto: RAS

Sat je načinjen od roze zlata, jedne od najpopularnijih legura ovog plemenitog metala koji istovremeno predstavlja spoj elegancije i luksuza.

S obzirom na to da srbijanski nogometaš zarađuje 3,5 miliona eura godišnje u Ajaxu, ne čudi što voli luksuzne predmete poput ovog sata.

Učitaj još novosti