19. 12. 2021 - 21:33
Klopp: Mislili smo da VAR sudac nije došao na utakmicu
907
Shares
Klopp: Mislili smo da VAR sudac nije došao na utakmicu

Klopp: Mislili smo da VAR sudac nije došao na utakmicu

19. 12. 2021 - 21:33
0
Shares

Liverpool  je na gostovanju kod Tottenhama odigrao 2:2 u susretu 18. kola engleske Premier lige. Domaćin je imao uvodno vodstvo nakon gola Harryja Kanea, Liverpool preokrenuo pogocima Dioga Jota i Andrewa Robertsona, da bi za podjelu bodova pogodio Son Heung-Min.

Liverpool je sada tri boda iza Manchester Cityja koji je ostvario i osmu prvenstvenu pobjedu u nizu nakon što je upisao osmu uzastopnu pobjedu slavivši sa 4:0 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

Remi svoje momčad s Tottenhamom prokomentirao je Jürgen Klopp.

"Igramo u srijedu, nedjelju i utorak. To je nemoguće, nemamo igrača. Možda ćemo biti bez još jednog ili dvojice, o tome se mora razmišljati. I prije koronavirusa smo govorili da će biti gusto, a ovo nam je zadalo pošten udarac", rekao je, a onda se osvrnuo i na suđenje i suca Paula Tierneyja.

"Ja ne znam koji problem on ima sa mnom. Bio sam emotivan tijekom utakmice, on mi je dao žuti karton. Ne smije li se biti emotivan u takvim trenucima? Više bih volio da je na terenu donosio dobre odluke", rekao je Klopp, koji je slično bio rekao i samom Tierneyju nakon susreta u kojem je njegova momčad posljednjih 15-ak minuta odigrala bez isključenog strijelca Robertsona.

Prišao je sucu i rekao mu:

"Niti sa jednim sucem nemam problema, samo s tobom. Iskreno ti kažem, samo s tobom. Nisi sudio čisti penal. Mora stati da bi pucao. Imam problem samo s tobom, ti nikada nisi igrao nogomet."

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KLOPPOVU RASPRAVU SA SUCEM

"Robo (Andy Robertson) je dobar dečko, ali izgubio je kontrolu. Možeš mu dati crveni karton, ono baš i nije najpametniji potez, ali Kaneov start je definitivno bio za crveni. Nema sumnje u to. To što je Andyjeva noga bila u zraku taman dovoljno je čista slučajnost. Da mu je noga bila na zemlji zaradio bi tešku ozljedu. Pa imamo VAR koji tu samo skuplja prašinu. Procijenio je da ne treba pregledati Andyjev start, zbog toga i postoji. Tako smo dobili i potvrdu da je sudac u VAR sobi prisutan, mislili smo da nije došao na utakmicu."

"Ali što je s Kaneovim faulom? A imamo i situaciju s nedosuđenim penalom i faulom nad Jotom. Gospodin Tierney mi je rekao da je Jota stao zato što je čekao faul. Pa morao je stati, ako želiš pucati moraš stati, ne možeš i jedno i drugo", objasnio je Klopp sporno u izjavi nakon utakmice.

Učitaj još novosti