18. 12. 2021 - 23:17
NE TREBA SE BRINUTI NI U PENZIJI Aguero već dobio četiri...
907
Shares
NE TREBA SE BRINUTI NI U PENZIJI Aguero već dobio četiri ponude za posao, JEDNA JE FENOMENALNA

DA LI ĆE POSTATI SCALONIJEV POMOĆNIK?!

NE TREBA SE BRINUTI NI U PENZIJI Aguero već dobio četiri ponude za posao, JEDNA JE FENOMENALNA

18. 12. 2021 - 23:17
0
Shares

Argentinski napadač Sergio Aguero sredinom ove sedmice je saopštio da završava blistavu karijeru.

Aguero je sa suzama u očima na konferenciji za novinare saopštio tešku odluku koju je morao da donese zbog srčane aritmije.

Podsjećamo, Kun je ljetos u Barcelonu došao kao slobodan igrač iz Manchester Cityja, gdje je proveo desetljeće i postao najbolji strijelac u povijesti Građana, ali prije nepuna tri mjeseca dijagnosticirana mu je aritmija nakon što se požalio na bolove u prsima i vrtoglavicu u utakmici s Alavesom.

Sada je već dobio četiri ponude za novi posao. Njegov bivši klub Manchester City želi da Aguero bude aktuelni ambasador kluba. Osim te ponude, Aguero ima i dvije ponude iz Argentine, jednu da bude pomoćnik selektoru Lionelu Scaloniju u reprezentaciji (što bi ga najviše obradovalo zasigurno), a drugu da vodi neku od mlađih kategorija u Argentini.

Četvrta ponuda za sada je rad kao stručni komentator na jednoj od velikih TV mreža. Šta će odlučiti, saznat ćemo uskoro.

Aguero je prije dolaska u Barcelonu igrao za Independiente, Atletico Madrid i Manchester City za koji je postigao 260 golova u 390 nastupa, od čega 184 u Premier ligi.

Učitaj još novosti