14. 12. 2021 - 15:24
WANDA PRAVI NOVI HAOS! Hoće da se vrati u Italiju po svaku...
907
Shares
WANDA PRAVI NOVI HAOS! Hoće da se vrati u Italiju po svaku cijenu, a sa sobom vodi i Icardija koji će morati da mijenja klub!

WANDA PRAVI NOVI HAOS! Hoće da se vrati u Italiju po svaku cijenu, a sa sobom vodi i Icardija koji će morati da mijenja klub!

14. 12. 2021 - 15:24
0
Shares

Napadač Paris Saint-Germaina Mauro Icardi (28) korak je do povratka u Italiju, javljaju tamošnji mediji.

Njegova životna suputnica i agentica Wanda Nara sastala se s predstavnicima Juventusa u Torinu i čini se da je sve spremno za senzacionalan transfer Argentinca u ‘Staru damu‘.

Icardi je na Čizmu stigao s tek navršenih 18 godina iz Barcelone. Sampdoria ga je dovela u svoje redove za svega 300.000 eura, da bi ga dvije godine kasnije prodala Interu za 13 miliona eura.

U milanskom velikanu je proveo šest godina, u 219 nastupa postigao 124 pogotka, da bi na ljeto 2019. preselio u Paris Saint-Germain za 50 miliona eura.

Icardi je na Parku prinčeva igrao standardno sve do ove sezone. Pored zvjezdanog napadačkog trojca Messi–Neymar–Mbappé minutažu dobiva na kapaljku. U zadnja tri mjeseca odigrao je svega dvije cijele utakmice i postigao jedan pogodak.

Svima je jasno da za Icardija više nema mjesta u superbogatom Paris Saint-Germainu, a ako je suditi po potezima njegove Wande, Icardi se vraća u Italiju.

Icardi se nije rastao u najboljim odnosima s navijačima Intera, stoga se može očekivati “rafalna paljba” po njemu kada bude u dresu omraženog rivala Juventusa gostovao na Giuseppe Meazzi…

Učitaj još novosti