08. 12. 2021 - 16:44
ŠPANCI JAVLJAJU Real krenuo po Modrićevog nasljednika i to...
907
Shares
ŠPANCI JAVLJAJU Real krenuo po Modrićevog nasljednika i to Hrvata! Oduševljava ove sezone sve, a njegov klub je u odličnim odnosima s Kraljevima

DA LI ĆE MAJER PRESELITI SE U MADRID?!

ŠPANCI JAVLJAJU Real krenuo po Modrićevog nasljednika i to Hrvata! Oduševljava ove sezone sve, a njegov klub je u odličnim odnosima s Kraljevima

08. 12. 2021 - 16:44
0
Shares

Real Madrid mogao bi u ljetnim mjesecima sljedeće godine krenuti po nasljednika Luke Modrića i to bi trebao biti Lovro Majer, javlja El Nacional koji navodi i iznos za koji se u madridskom klubu nadaju dovesti novog hrvatskog veznjaka u svoje redove.

Prema navodima spomenutog izvora, Real Madridu za dovođenje Majera iz Rennesa treba će 35 miliona eura, ali ta cijena možda i nije fiksna.

Uz podsjetnik da je Majer prije dolaska u Rennes cijelu karijeru proveo igrajući na terenima po Hrvatskoj, dodaje se i da je u samo nekoliko nastupa na novoj adresi oduševio ne samo statistikom već načinom na koji igra, kreira akcije za svoje saigrače i svojim ih loptama gura u prilike za pogodak.

Zvijezda Real Madrida, podsjeća se, ima 36 godina i u završnoj je fazi svoje karijere, a uprkos tome što i dalje igra na iznimno visokoj razini, Florentino Perez i Realovi čelnici znaju koliko je važno započeti novi ciklus u klubu. Tu u priču ulazi Majer kojeg strani mediji ionako zovu Modrićevim nasljednikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Iako se navodi cijena od 35 miliona eura, navodi se i to da je Perez siguran da bi Majera mogao dobiti s popustom jer su Real i Rennes klubovi u dobrim odnosima. 

Majer je za Rennes, drugoplasirani klub Ligue 1, u 12 utakmica zabio jedan i namjestio pet golova.

Učitaj još novosti