01. 12. 2021 - 14:34
Legendarni UFC prvak ne želi ući u Kuću slavnih: Šta će mi to?...
907
Shares
Legendarni UFC prvak ne želi ući u Kuću slavnih: Šta će mi to? Dajte mi novac!

POPULARNI RAMPAGE ISKREN

Legendarni UFC prvak ne želi ući u Kuću slavnih: Šta će mi to? Dajte mi novac!

01. 12. 2021 - 14:34
0
Shares

Legendarni MMA borac i bivši UFC prvak Quinton "Rampage" Jackson je izjavio kako ne želi ući u Kuću slavnih iako mu je to, sasvim sigurno, mjesto.

Jackson (43) je jedan od pionira MMA-ja koji je u tom sportu od 1999. godine, a prošao je sve najjače organizacije, od Pridea pa do UFC-a i Bellatora.

U karijeri ima 52 borbe od kojih je slavio u čak 38 pobjeda (20 nokautom), a vrhunac karijere mu je bio 2007. godine kad aje osvojio UFC-ov pojas poluteške kategorije nokautiravši Chucka Liddella.

Iako nije službeno završio karijeru i pored toga što je posljednju borbu imao prije dvije godine i trenutno nema ugovor ni s jednom organizacijom, UFC ga namjerava uskoro inaugurirati u Kuću slavnih. Ipak, on odbija tu ideju.

"Uopće ne želim ući u Kuću slavnih, nije mi to bitno. Ne borim se da bih bio član Kuće slavnih, niti da bih bio slavan. Počeo sam se boriti da bih mogao plaćati račune", rekao je ''Rampage'' i potom direktno poručio:

"Dajte mi je**ni novac. Nagradite me na taj način. MMA borci nisu poput igrača baseballa ili američkog nogometa jer mi ne dobivamo penzije i slične stvari. Oni ulaze u Kuće slavnih i isplaćuju im se penzije i sva ta srnja. Imam mnogo povreda koje sam dobio zarađujući novac UFC-u i prodavajući puno PPV-a i ulaznica. Zašto bi me interesovao ulazak u Kuću slavnih?", poručio je Jackson.

 

Učitaj još novosti