30. 11. 2021 - 22:36
Svi su iz PSG-a osim Maura stigli na Messijevu zabavu:...
907
Shares
Svi su iz PSG-a osim Maura stigli na Messijevu zabavu: Argentinci tvrde da je to zbog Wande

Svi su iz PSG-a osim Maura stigli na Messijevu zabavu: Argentinci tvrde da je to zbog Wande

30. 11. 2021 - 22:36
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lionel Messi je sinoć organizovao zabavu u Parizu nakon što je osvojio sedmu Zlatnu loptu.

Argentinac je odlučio da u jednom pariškom restoranu organizuje sate zabave nedugo nakon što je prošla ceremonija izbora Zlatne lopte, a pozvani su bili svi njegovi saigrači iz PSG-a sa suprugama. Većina ih je bila tamo, ali nisu primijećeni Mauro Icardi i njegova Wanda Nara.

Kako javljaju mediji u Argentini, nije slučajno što Mauro i Wanda nisu došli na zabavu koja se održavala nedaleko od Eiffelovog tornja. Oni navode da postoji privatni razlog zbog kojih su odbili da budu u tom okruženju.

Svi drugi igrači PSG-a bili su tamo i uživali, dok su Mauro i Wanda ostali u svom domu u Parizu i u jednoj mirnoj atmosferi ispratili sva dešavanja protekle večeri.

Međutim, unatoč svemu, Mauro je poslao čestitku Messiju putem društvenih mreža, a argentinski novinari donose priču zašto bivši napadač Intera i njegova supruga nisu došli na ovaj događaj.

Prema njihovim tvrdnjama, Messiju su u organizaciji cijele zabave pomogli Angel Di Maria i Leandro Paredes, saigrači iz kluba i reprezentacije, a Paredes već neko vrijeme ne razgovara s Wandom i njih dvoje imaju nesuglasice od prije.

Messi je znao za to, pa nije želio reagovati, a Mauro je od nedavne svađe svakako u situaciji da posluša sve što Wanda kaže, a ona je ovaj put bila protiv njihovog prisustva Messijevoj zabavi kojom je obilježen još jedan veliki uspjeh bivšeg nogometaša Barcelone.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti