30. 11. 2021 - 18:47
Objavili fotografiju Ronalda na videozidu, Mbappe, Messi i...
907
Shares
Objavili fotografiju Ronalda na videozidu, Mbappe, Messi i Lewandowski 'umirali' od smijeha (VIDEO)

Objavili fotografiju Ronalda na videozidu, Mbappe, Messi i Lewandowski 'umirali' od smijeha (VIDEO)

30. 11. 2021 - 18:47
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo nije se pojavio jučer u Parizu na dodjeli Zlatne lopte.

Ronaldo je završio tek na šestom mjestu, dok je pobjedu ponovo odnio Lionel Messi. Portugalac je znao za loš plasman i stoga nije imao želju da prisustvuje gala večeri.


Međutim, organizator manifestacije potrudio se da Ronalda "dovede" na svečanost. Naime, usred same ceremonije objavljena je Ronaldova fotografija u donjem rublju pokraj voditelja jučreašnje svečanosti Didiera Drogbe.

Kamera je odmah otišla prema Kylianu Mbappeu, Robertu Lewandowskom i Lionelu Messiju, koji su umirali od smijeha kada su vidjeli Ronaldovu fotografiju za videozidu.

Drogba, koji je vodio program i koji je bio posebno raspoložen, sam je upitao: "Zar je ovo bilo potrebno?"


Inače, Ronaldo se jučer oglasio na Instagramu kako bi očitao lekciju uredniku Francea Footballa koji je prije nekoliko dana kazao da je Portugalčeva jedina strast da ima više Zlatnih lopti od Lionela Messija.

"Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje državnih i međunarodnih titula za klubove koje predstavljam i za reprezentaciju moje zemlje. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da budem dobar primjer svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da svoje ime ostavim zapisano zlatnim slovima u istoriji svjetskog fudbala", rekao je Ronaldo, pa je dodao:

"Današnji ishod objašnjava prošlosedmičnu izjavu Pascala Ferrea, kada je rekao da sam mu povjerio da mi je jedina ambicija da završim karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Messija. Lagao je, koristio je moje ime da promoviše sebe i medij za koji radi.Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu ovako prestižne nagrade može da laže na ovaj način, u apsolutnom nepoštovanju prema nekome ko je oduvijek poštovao 'France Football' i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući moje odsustvo sa Gala navodnim karantinom koji nema razloga da postoji", saopštio je Ronaldo.

Video pogledajte OVDJE

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti