30. 11. 2021 - 16:49
Trener svom igraču: Gađaš rašlje, lopta ode u semafor. Možda...
907
Shares
Trener svom igraču: Gađaš rašlje, lopta ode u semafor. Možda da gađaš golmana?

Trener svom igraču: Gađaš rašlje, lopta ode u semafor. Možda da gađaš golmana?

30. 11. 2021 - 16:49
0
Shares

Danas je na Gradskom vrtu održana konferencija za medije na kojoj su trener Osijeka Nenad Bjelica i krilni napadač Amer Hiroš najavili sutrašnju utakmicu sa Slaven Belupom u četvrtfinalu Kupa.

Bjelica je u uvodu rekao da su svi igrači iz prošle utakmice na raspolaganju i za ovu utakmicu, a Hiroš istaknuo kako će u utakmici sa Slavenom najbitnije biti osigurati prolazak dalje te da je sve drugo sporedno.

Nakon tog dijela uslijedila su pitanja novinara, a jedno pitanje bilo je usmjereno Hirošu i vezano za jednu situaciju iz prošle utakmice kada se Hiroš našao u sjajnoj prilici da zabije gol, ali nije uspio pogoditi, iako je inače poznat po svom sjajnom udarcu.

"Ne znam što da kažem. To je djelić sekunde, može se dogoditi da uđe, a može da ode preko", rekao je Hiroš, a onda se uključio Bjelica.

"Ma on gađa samo rašlje. On ako ne pogodi rašlje, njemu ne vrijedi gol. Ja sam mu rekao i prošlu utakmicu, treba samo gol pogoditi. Na takvom terenu gdje je teško vratarima, kad deset igrača stoji ispred njega, bitno je samo pogoditi gol. Ali on baš želi pauka srediti", rekao je Bjelica pa je Hiroš dodao da zato dosad i ima samo jedan gol, nakon čega je Bjelica nastavio:

"Ha, je, čuj... Ne možeš baš svaku utakmicu zabiti takav gol. Nekad moraš zabiti prljav gol, odbitak neki. Ne mora svaki gol biti takav da se vrti na Eurosportu. Možda da počneš gađati golmana? Gađaš golmana, ode u rašlje. Dosad si gađao rašlje, odlazila je u semafor."


Podsjetimo, danas od 16 sati na rasporedu je prva utakmica četvrtfinala hrvatskog Kupa između Gorice i Istre 1961 na stadionu u Velikoj Gorici, a od 18:30 počinje druga utakmica četvrtfinala na Kranjčevićevoj.

Tamo će snage odmjeriti Lokomotiva i Hajduk, a sutra nas čekaju dueli kojima će se formirati polufinalni parovi. Bit će to okršaju Dinama i Rijeke te Osijeka i Slaven Belupa.

Učitaj još novosti