29. 11. 2021 - 14:23
NA STOLU ČAŠE ŽESTOKOG PIĆA I NARGILA: Neymar cijelu noć igrao...
907
Shares
NA STOLU ČAŠE ŽESTOKOG PIĆA I NARGILA: Neymar cijelu noć igrao poker umjesto da odmara nakon teške povrede

NA STOLU ČAŠE ŽESTOKOG PIĆA I NARGILA: Neymar cijelu noć igrao poker umjesto da odmara nakon teške povrede

29. 11. 2021 - 14:23
0
Shares

Brazilski nogometaš Neymar doživio je povredu u završnici utakmice St. Etiennea i PSG-a nakon što je u 87. minuti iskrenuo skočni zglob. Ipak, umjesto da odmara, Brazilac je cijelu noć igrao poker.

Neymar je na nosilima iznesen s terena i s vidno bolnom grimasom na licu, a fracnuski mediji su objavili da je za njega završena 2021. godina i da će van terena biti najmanje šest sedmica.

Uprkos svemu, Neymar se i povrijeđen ponovno našao u središtu kontroverzi u Francuskoj. Umjesto da se odmara za iscrpne ispite koje će obaviti tokom dana, brazilski as je odlučio ostati budan cijelu noć s prijateljima.

screenshot-40

Brazilski nogometaš i njegov sunarodnjak pjevač Jottape na društvenim mrežama su podijelili fotografije svog susreta u Parizu, a sudeći prema vremenu objave, njihovo druženje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Na fotografijama su obojica pozirala pored stola za poker s nekoliko čaša pića i nargilom, koju je u ovom slučaju, sudeći prema snimcima sa Instagram storyja, konzumirao samo brazilski pjevač.

Podsjećamo, PSG je slavio nakon preokreta rezultatom 3:1, a u ovom susretu debi u dresu francuskog kluba imao je Sergio Ramos.

Izvor:Klix

Učitaj još novosti