28. 11. 2021 - 08:36
Odbojkaš mislio da je u vezi sa slavnim modelom, poslao...
907
Shares
Odbojkaš mislio da je u vezi sa slavnim modelom, poslao 700.000 eura prevarantici

Odbojkaš mislio da je u vezi sa slavnim modelom, poslao 700.000 eura prevarantici

28. 11. 2021 - 08:36
0
Shares

 

Italijanski odbojkaš Roberto Cazzaniga (42) godinama je slao novac ženi za koju je mislio da je brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (40), a na kraju se ispostavilo da se dopisivao s 50-godišnjakinjom sa Sardinije koju nikada nije upoznao.


Kako su objavili italijanski mediji Cazzaniga je u prethodnih 13 godina ženi za koju je mislio da je Alessandra Ambrosio poslao 700.000 eura, a kako je sam priznao, sve je počelo kada mu je prijatelj dao telefonski broj koji je navodno pripadao ženi koja ga je htjela upoznati.

Bila je to Maya, žena sa Sardinije koja ima 50 godina, koja je tvrdila da je to pseudonim koji se koristila te da je ona zapravo brazilska manekenka Alessandra Ambrosio.


Cazzaniga kaže da se nisu upoznali jer se onda pravdala gustim rasporedom i srčanim problemima.
"Nikad se nismo vidjeli. Uvijek je imala 1.000 izgovora, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas, i tako poziv za pozivom. Kontaktirali smo samo preko mobitela, gotovo svakodnevno", rekao je Roberto za Corriere della Sera.

Roberto je priznao da je za njene potrebe novac posuđivao i od prijatelja i porodice, a dodao je da su iza prevare stajale tri osobe. Inače, njegovi suigrači opisali su kao introvertiranog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je provela istragu.

Njenu sliku pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti